Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tehetnék, nagyon kétségbe...

Mit tehetnék, nagyon kétségbe vagyok esve: árufeltöltőnek sem vesznek fel, akkor mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Lebutított önéletrajzzal jelentkeztem. Kiszedtem belőle minden fölöslegeset. De így sem kellek, egyszerűbb munkákra. Nincs nagy igényem csak egy budapesti vagy vidéki, Pest megyei állás. A fizetés is már mindegy számomra. (Na jó a 210.000 a minimum) Tényleg mindenféle, ide vágó raktári, betanított munkára jelentkezem de semmi. Egyszerűen semmi. Ha egyedül élnék azt hiszem, na tudjátok... de a szüleimmel élek 27 évesen mert nincsen pénzem ők tartanak el.

Ebben az országban mindenki közömbös a másik iránt, de úgy az emberek nagy része is. Most ha nem lenne senkim már rég hontalan lennék!

Milyen ország ez már? Kezdem azt érezni Magyarországon csak megdögleni lehet...

Más is van iylen cipőben? Több éve munkanélküli vagyok, egyfolytában kerestem most is van vagy 4 pályázatom függőben.

Kezdem feladni a reményt, pedig van egy szakmám amit 5-re végeztem, emelt töri érettségim, és beszélek egy kicsit angolul is.

Persze haverokkal meg a mutyival nem tudok versenyezni!!!

Más is van ebben a csávában? Ti mit fogtok csinálni?

#munka, ember, álláskeresés, Magyarország, magyar, férfi, munkanélküli, árufeltöltő, politika, pénz, #álláslehetőség, élet, magány, hontalanság, Fidesz, Orbán, munkanélküliség,
2023. aug. 4. 09:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tényleg van olyan, hogy egyszerűen nem akarnak foglalkoztatni embereket. A feleségemnek is számolatlan végzettsége van és már csak az Antarktisz Köztársasági Elnökének nem írt, telefonált, hogy szeretne dolgozni. Csökkent munkaképességű, 60. életévét betöltött emberként szóba sem áll vele egyetlen egy munkáltató sem - évek óta. Nyuggíjba sem engedik, - mert még nincs 300 éves, de munkát sem ad neki senki, hiába adja be napi szinten pár helyre az életrajzát - meg hasonlókat.
2023. aug. 4. 17:21
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
11: "Csökkent munkaképességű, 60. életévét betöltött ember" azért az egészen más kategória...
2023. aug. 4. 17:23
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
#11, a feleséged esete szomorú, de itt most egy 27 éves, budapesti, egészséges fiatalról beszélünk. Minden adottsága megvan ahhoz, hogy dolgozzon, de ő csak siránkozni tud. Magyarország szar, külföldre nem megy. Ja, inkább nyávog, az sokkal celravezetőbb.
2023. aug. 4. 17:33
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

13-as: Sehol se írta, hogy annyira egészséges lenne. Miből gondolják egyesek, hogy ha 27 éves és nem rokkant, akkor csak makkegészséges lehet? Aki a raktáros munkakört ajánlotta, annak pl. üzenem, hogy ott elég komoly fizikai alkalmasságot követelnek. Elég pl. egy kis gerincprobléma (amivel messze nem százalékolnak le) és már nem alkalmas.

Simán el tudom képzelni, hogy ma Budapesten se könnyű állást találni kapcsolatok nélkül. A haver, a sógor-koma, stb. ma is elsőbbséget élvez, még takarítói szinten is.

2023. aug. 7. 09:22
 15/24 anonim ***** válasza:
43%
Hát aki betanitott munkát nem tud találni azzal van a baj
2023. szept. 26. 13:03
 16/24 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta állást találni?
jan. 23. 20:46
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
aki akar dolgozik. futárként, betanított munkásként, közértbe stb stb. a lehetőségek végtelenek, az más kérdés, hogy mennyit fog keresni,és mennyi munkával de van lehetőség.
jan. 24. 00:56
 18/24 A kérdező kommentje:
16- sajnos csak időszakost!
jan. 25. 21:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Kérdező! Milyen időszakos állások vannak? Melyik közvetitőnél? Én egy darabot nem találtam normálisat. Postai küldeményválogató 30-50 kg-os küldemények cipelése, meg nem érdekelt. meg volt leltározás, de az hónapokra előre betelt.
febr. 2. 10:07
 20/24 anonim ***** válasza:

17es vagyok- Én betanított operátorként dolgozom kb 2 és fél éve . Ez a harmadik munkahelyem ez idő alatt, de mindig találtam újat.

Ez a harmadik város,ahol dolgozom.

Nem könnyű munka, de az összes munkahelyen 300 ezer felett kerestem,pedig nem is vagyok fizikailag erős, de van akaraterőm és fejlődni akarás.

Aki nem képes erre amire még én is nem való ebbe a világba.

febr. 24. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!