Az árufeltöltő az egy lenézett, haszontalan munkakörnek számít?
Ha igen, miert?
Csak mert Shrek mindig ez emlegeti, hogy ő nem csak egy árufeltöltő
Mert a közhiedelemben az van, hogy mindenkit le kell nézni, akinek nincs felsőfokú papírosa.
Abba azonban már nem gondolnak bele, hogy az áru nem rakja ki magát a polcra, valakinek azt is meg kell csinálni.
Ja, amúgy egy animációs filmből nem kéne következtetéseket levonni, mert könnyen lehet az az "árufeltöltő" egy durva félrefordítás is.
"Csak mert Shrek mindig ez emlegeti, hogy ő nem csak egy árufeltöltő"
Ez melyik részben volt? 🤔 Légyszi megírnád nekem?
Kérdésre a válasz: nem, mert ha nem lennének árufeltöltők, akkor tök üresek lennének a boltok polcai.
Nem vagyok vallásos, de az Egyiptom hercege c. filmet imádom, és van az egyik dalban ez a rész:
"És a kő mely fenn van a hegy ormán,
Lehet fontosabb talán,
Mint az ezer másik társa,
Kire ő büszkén feláll?"
Teljesen igaz. Minden munka fontos a maga módján. Az árufeltöltés sem kevesebb a másiknál. Az orvos életeket, az ügyvéd jó esetben segít nem dutyiba kerülni, takarítók nélkül ragadnánk, szemétszedők nélkül úsznánk a szemétben, árufeltöltők nélkül pedig az egész ország szitkozódna, hogy miért nem tudunk mit levenni a polcról, vagy hogy miért dobozokból kell előkotorni a kívánt terméket. Így is halom másoktól a panaszkodást, hát ha még nem lenne sehogy kint, vagy csak dobozokban, aztán oldd meg magad.
Nem kell hozzá nagy szakmai tudás, az igaz, de nem ez alapján ítélendő valakinek a képességei, tudása.
Apám nem végzett egyetemet. Anno a haverjaival beszélgetésbe keveredtek, és a végén megmondta a magáét annak nagypofájú, diplomás pi**ának. Nem ordított, nem csapkodott. A nő kérdezte, hogy milyen egyetemre járt (nagyon adta, hogy papírban mérendők az emberek). Apám kereken megmondta, hogy neki szakmája és érettségije van. A diplomás nagyasszony szája kvázi a földet súrolta, apám pedig elhúzott. A haverjai mondták őméltóságának, hogy azért tud annyi mindent, azért van sokrétű véleménye, mert a szórakozóhelyen jelenlévők között aligha lehet olyan, aki nála többet olvasott.
Általánosan szerintem nem.
pl én se gondolom annak, és szerintem a legtöbb ember nem gondolja annak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!