Árufeltöltők miért csapkodják dühösen a rekeszeket?
# 1
Nem. Hasonlo, pakolos munkat csak hotelben Londonban, a vendegek borondjeit vittem fel a szobajukba.
#6: Hogy te nem jártál még a kereskedelem közelében sem, az is biztos. Szépen, esztétikusan feltölteni a polcot? Örülhetsz ha bekúrod az árut a helyére, mert már ott liheg a főnök a nyakadban, hogy vagy belehúzol, vagy repülsz. Ez külön jó móka, mikor nem üres a polc, darabos a termék, neked meg figyelni kell a szavatossági idő szerinti rámolásra. Ha netán mégis eljutnál a leigazításig, vagy hogy eleve így tölts, akkor meg azon fogsz szentségelni, hogy nem jön ki az arcszám, ami a planogramban szerepel. Vagy épp be sem fér a termék átépítés után.
És akkor még csak végezted a munkád, nem küldtek át pultba, nem téged vittek másik osztályra sárgázni, árut átvenni, takarítani...
Egyébként elárulok egy titkot: Sok, idősebb dolgozó konkrétan kereskedelmi végzettséggel rendelkezik, mivel szerettek volna a kereskedelemben dolgozni. Csak mikor ők még ezt érezték, akkor nem az volt a divat, hogy hajtsuk szarrá a munkást, hanem az, hogy mindenki végezze azt, ami a feladata, méghozzá minél jobban. Az utolsó csapatban amiben dolgoztam, egyedül nekem nem volt kereskedelmi végzettségem, így ezt nem egy helyről hallottam. És ezek az emberek még ma is szeretnék a munkájukat, ha megbecsülnék őket emberileg, és nem azt néznék, hol lehet még egy kicsit több melót rájuk sózni. Persze nem mindenhol van így, de a nagy átlag ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!