A szupermarketekben miért idegbetegek az árufeltöltők? Leterheltek? Ti is tapasztaltátok, hogy kérdeztek valamit és úgy néz a szemeivel hogy ölni tudna vele? -Tisztelet a kivétel-
Azzal a toligálós békával is majd el üt és levezetésként a kasszánál 5mp alatt 25 terméket leolvas elkezdem pakolni és már fizessek a mögöttem levőét még nem tudja csinálni és az is forgatja a szemeit hogy mi a f*t csinálok.
Persze nem mindig, helyfüggő, bár nagy átlag. De nem lehetne ezt másképp? Rosszul kell éreznie magát az embernek a kasszánál a pakolás miatt mert a következő be van sózva?
Azt mondjuk tudom, h a kasszásoknak van ilyen szabály hogy pörögni kell.
„Mert alapból nagyon f0s melójuk van, és mert rengeteg síkhülye ember kérdez tőlük valamit/szól be nekik.”
már ne is haragudj, de nem hinném, hogy árufeltöltők annyival magasabb szinten lennének, mint a legsötétebb vásárlók.
ha lenne eszük, normális végzettségük, nem dolgoznának árufeltöltőként.
-
Nekem az a tapasztalatom, h Magyarországon rengeteg a frusztrált, világra dühös ember, aki lepra munkát végez, és ezért a vásárlókon vezeti le a feszültséget.
Mondjuk Aldiban, Lidlben elvétve találkozom csak ezzel a jelenséggel.
Aki ott dolgozik, az valószínűleg jobban képben van, mi merre van, vagy van-e náluk x termék, mint egy vásárló, tehát az adott áruházzal kapcsolatban tájékozottabb. Ennek semmi köze ahhoz, hogy "magasabb szinten lennének" bárkinél is. Ahogy nem is írtam ilyet. Attól függetlenül, hogy adott vásárló és adott árufeltöltő mennyire hülye egymáshoz képest, attól még a vásárlók közül igenis sok a síkhülye, amikor pl. nekiáll panaszkodni egy árufeltöltőnek, hogy miért nincs az üzletben x termék, vagy miért nem találja a tejet az üdítőitalok között.
"ha lenne eszük, normális végzettségük, nem dolgoznának árufeltöltőként" - ez a kedvenc EQ nuku érvem! Igen, sokan közülük nem lennének alkalmasak magasabb szellemi kvalitásokat igénylő munkákra, de ha mindenki IQ fighter lenne, ki végezné el a takarítói, kukás, árufeltöltő munkákat? Lehet, hogy ezeknek a munkáknak az elvégzése szellemileg faék egyszerűségű, de fizikailag és lelkileg viszont roppant megterhelő - és ezért az ezeket a munkákat elvégző embereknek is járna egy alapvető megbecsülés! Mert ő tönkre fog menni benne fizikailag és lélekölő amit csinál, másoknak viszont megmarad a kényelmes élete! És ha már alapból egy rendkívül mostoha munkát végez valaki, akkor az lenne a minimum, hogy ezt a munkaadók is megbecsülik, pl. magasabb fizetéssel, emberibb munkakörülményekkel. És mivel ezt nem kapják meg az árufeltöltők, ezért "idegbetegek"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!