A sportolóknak, főleg a labdarúgóknak miért olyan tipikus instaribi barátnőjük van? Szinte kivétel nélkül. Ennyire nincs ízlésűk? F/44
Miért ne lenne ízlésük,szép igényes lányok?
Picit irigységet érzek.
Mert velük lehet villogni, felvágni.
Én pl nem vagyok egy instaribi, alig vagy semennyire nem sminkelés, azt szokták rám mondani, hogy átlagosan/jól nézek ki.
Ugyanakkor, ha összejönnék egy híres focistával, el kezdenének támadni, hogy miért engem választott, meg, hogy "minden sarkon van szebb lány", lehet nem akarja ennek kitenni a barátnőjét, ezért már élből olyat választ, akinek nagy önbizalma, tökéletes teste és százezreket érő sminkkészlete van
Mert ilyen körökben nemsok másféle nő/lány tartózkodik. (tiszt.kiv.)
Ízlés ide vagy oda, a legrondább sportolónak is feltuningolt plasztik-ribije van, mert ilyen téren sajnos ez az elvárás. Teljesen mindegy, mennyire mű a csaj, csak legyen fullos, mert azt lehet mindenhol mutogatni. Egy átlagos(an) szép lány, aki nem pénzéhes ribizli, nem biztos, hogy az egész világ előtt meg mindenféle újság/szennylap/tv stb. előtt akarná magát mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!