Más is pánikbeteg lett mert nem talált állást Magyarországon?
26 éves férfi vagyok, nem találok állást. Az összes ismerősömnek mér gyereke munkája autója van. Én meg otthon lakom. Állást keresek egyfolytában de semmi. napi 3-4 óra csak azzal megy el hogy megtervezem az útvonalat utánanézek a cégnek, kigondolom a dolgokat + motivációs levél. És semmi.
Néha sötét gondolatok járnak a fejemben, hogy nekem ennyi volt, itt a vég. Kiszelektáltak. Spirituálisan éber embernek tartom magam ezért is nehéz nekem belehelyezkedni ebbe a mai látszat-mammon világba!
Undorodom ettől az országtól, hogy több éve állást keresek és semmi! Több száz helyre jelentkeztem de semmi! Itt Magyarországon kisemmizik, tönkreteszik az embert.
Nagyon félek attól, hogy hontalan leszek!!!
Az alvás az egyetlen menedékem bár sokszor rémálmok gyötörnek.
Más fiatal is küzd iylen problémákkal?
Dettó kérdező.
Pánikbeteg ugyan már nem vagyok, de fizikai undort érzek a magyar munkahelyektől, a rendszertől és az összes szutyoktól, ami ebben az országban zajlik.
"Olyan nincs hogy valaki évekig nem talál fos melót sem, ott az ember személyével van a gond"
De van. Nagyon is.
A munkáltatók mindig találnak valami f@szságot, hogy miért nem éppen a kérdezőt veszik fel. De ez kifogás a részükről. A valóság az, hogy valamiért nem szimpatikus.
De ezt mégsem lehet senkinek a képébe vágni az interjún, hogy "figyelj, nem kellesz, mert nem bírom a képed."
Az meg egy másik történet, hogy a túlképzettet eleve nem veszik fel még a sz@r melóra sem.
Ha nincs érettségid, diplomád, az a baj. Ha van, akkor az.
Ha pályakezdő vagy, az a baj, ha tapasztalt, de idősebb, akkor az.
Nrm csak a kormány, hanem a végtelenségig kapzsi, telhetetlen munkáltatók is vastagon benne vannak az ország rombolásában, magyarok elüldözésében.
"Vélhetően már az önéletrajz fotódból kiderül hogy nem vagy százas,"
Mégis hogy?
"Egy normális emberekkel teli csapatba senki nem akar felvenni egy elmebeteget mert az egész csapat teljesítményére negatívan hat."
Ki mondta Neked, hogy a kérdező elmebeteg?
Pánikbetegségről és depresszióról beszélt a kérdező, mester....
Nem tudom, Neked van - e munkád, de Ilyen szövegértéssel és odafigyeléssel azt se engedném, hogy mogyorót ossz az utasoknak egy repülőgépen.....
"Nagyon félek attól, hogy hontalan leszek!!!"
Azt várják el tőled, hogy ettől ne félj mert emiatt leszel agresszív és szorongó.
Ugyanezt érzem. Kezd újra a depresszióm is elhatalmasodni.
22L
"Betanított munka, gyári meló, semmi? Ezt nem tudom elképzelni... De lehet, hogy csak szerencsém volt eddig.."
Diplomásokat ezekre nem veszik fel, mert túlképzettek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!