Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan, aki nagyon...

Van itt olyan, aki nagyon szeretett volna házasodni és családot alapítani, de már kifutott az időből?

Figyelt kérdés
Hogy lehet túltenni magam rajta, ha úgy érzem, hogy az én hajóm már elúszott, és se a házasság se a gyerek nem fog összejönni? (34/N)

2023. jún. 16. 15:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
70%

Elkésőnek nőknél 40 felettieket gondolnám, de ez egészségtől, fizikumtól, szellemi erőtől is függ. Férfiak esetében szinten nincs határa az életkornak, ha potens, akkor nincs akadálya a családalapításnak.

Jómagam 29 évesen elváltam, két gyermek született, őket ex-nejem nevelte. Jó apaként viszont szoros kapcsolatot ápoltam a gyerekekkel, kéthetente nálam töltötték a hétvégét, szünetekben az idő felét. Mai napig jó a viszonyunk! 35 évesen vettem el második nejem, aki akkor 36 éves volt. Két gyermekünk született, akik manapság 13-16 évesek. Feleségem is kezdte feladni harminc körül a reményt, de inkább beleadott mindent, sportolt, kicsit lefogyott, fittebb lett, stílust váltott. Az ő szávaival élve, leadta a vénlány életmódot és felvette a kesztyűt, nőies nő akart lenni inkább. Alapvetően nem mások miatt, hanem, hogy jól érezze magát a bőrében. Válás után én 1,5 évig nem randiztam, majd újra belelendültem. Sokat bénáztam, de belerázódtam. A stílusváltás nálam is megtörtént, tovább tanultam estin, új munkám lett. Lecseréltem a farmernadrágos, pólós megjelenést szövet és cargo nadrágra, ingre, sportzakóra,, öltönyre, a dzsekit, modern lódenkabátra.

Harmincasok! Még semmi nincs veszve!

Megjegyezném, egyik rokonunk két kisgyermekét egyedül nevelő apuka volt, akinek párja harminc feletti nőként már letett a család reményéről. Mégis kiváló anyuka lett és imádják a (nevelt) gyermekei!

Egyik nagybátyám nyugdíjasként vette el második feleségét, akinek soha nem volt gyermeke, így mégis kapott az élettől egy családot, felnőtt gyerekekkel, unokákkal. Az unokák a vérszerinti nagymamájukat nemigen ismerték, csecsemők voltak, amikor meghalt, számukra az "új" nagymama volt az igazi nagyszülő.

Az élet tartogat meglepetéseket! Anyukám és öccse is meglepetésgyermek volt. Már idősek voltak nagyszülőim, amikor anyukámmal terhes lett nagymamám, azt hitték már nem lesz több gyermekük. Amikor anyukám csecsemő volt, meglepődve vették tudomásul, hogy ismét terhes az öccsével. Így idősebb testvéreik 15-20 évvel öregebbek voltak náluk. Legidősebb nővére és annak férje számomra szinte olyanok voltak, akár a nagyszülők. (addigra már nem éltek anyukám szülei) Apukám 10 évvel idősebb anyukámnál, 40 éves volt apám, amikor születtem. Anyukám már nem él, apukám 90 éves, megélte még két dédunokáját is. Nejem apukája 55 éves volt, amikor nejem született, majd jött az öccse két év múlva, anyukájuk harmincas volt akkoriban.

2023. szept. 14. 16:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!