Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Most néztem egy facebookos...

Most néztem egy facebookos társkereső csoportba egy átlagos lány képét 2 ezren lájkolták,ez így oké?

Figyelt kérdés
tegnap 21:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
Igen.
tegnap 21:21
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen fb csopirtok.mindig erről szóltak. Lényegében az összes társkereső erről szól, csak ott nem.látod aszámokat.
 3/22 anonim ***** válasza:
*Az ilyen Facebook-csoportok mindig erről szóltak. Lényegében az összes társkereső erről szól, csak ott nem látod a számokat.
 4/22 A kérdező kommentje:
akkor hogy lehet az hogy ha én férfiként posztolok pl 10 évig,lese carják?
tegnap 21:24
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
kérdezd meg azt a 2000 férfitársadat aki szétlikeolta a képet.
tegnap 21:29
 6/22 A kérdező kommentje:

nem kell megkérdezni,a férfiak idióták,megvannak őrülve a pecekért,a lájkolók közt sok 70 év körüli is volt.....

az ilyen nők motivációja annyiba érthető hogy kell az egóboszt,megse nézi ki lájkolta,lehet idős fiatal izmos,mindeggy,a szám a lényeg,több legyen mint a barátnőé,ha ez meg van,1,2 napig is tarthat az egó,utána kell meginnt valami megerősítés

tegnap 21:34
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

#6 És most akkor mi is a kérdés?

Oké, lájkolták 2000-en a képét. Ez neked azért baj, mert?

tegnap 22:11
 8/22 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne oké? Semmi baj nincs azzal, ha valaki iránt sokan érdeklődnek és ezt egy egyszerű lájk formájában egyértelművé is teszik. Nem értem, hogy mit problémázol egy ilyen semmiségen.
tegnap 22:14
 9/22 A kérdező kommentje:
7 le írtam mi a baj ezzel,igazából érdemi funkciója nincs ezeknek a csoportoknak
tegnap 22:17
 10/22 A kérdező kommentje:
8 én úgy látom minden nő után sokan érdeklődnek,viszont ha férfi az ember.....
tegnap 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!