Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Most néztem egy facebookos...

Most néztem egy facebookos társkereső csoportba egy átlagos lány képét 2 ezren lájkolták,ez így oké?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen. Mehetsz aludni.
tegnapelőtt 22:20
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem kötelező ám érdeklődni a nők iránt, ha ennyire sérti az egódat.
tegnapelőtt 22:22
 13/23 A kérdező kommentje:
nem,de most ezek az oldalak a nők egójának növeléséről szól?ennyire vagyok kiváncsi,ha írod igen,részemről végeztem
tegnapelőtt 22:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van olyan nő, aki ezért használja őket, de többségében inkább arról van szó, hogy általánosságban a férfiak sokkal jobban kapálóznak egy párkapcsolat után, sokkal kevesebb inger elég nekik, sokkal hamarabb rámennének egy nőre; ezzel szemben a legtöbb nőnek nem lesz elég egy fénykép és néhány mondat.
tegnapelőtt 22:32
 15/23 anonim ***** válasza:

"most ezek az oldalak a nők egójának növeléséről szól?"

Nem

tegnapelőtt 22:35
 16/23 A kérdező kommentje:

épp nézem egy nő profilját,egy társkeresőn,37 éves,kinéz 47 nek,elég régiesen is öltözködik,semmi divat,azthinné az ember egy szerény nőt lát,társam keresem 160 cm magas vagyok,egy igazi férfit keresek,talpig legyen férfi,jóképű,magas,izmos,én mosolygós vagyok.

Na itt ki is léptem a profiljából

egyébként 3 gyereke van 8 általánost végzett....

tegnapelőtt 23:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Neked nem édesmindegy? Jesszusom...
tegnapelőtt 23:45
 18/23 A kérdező kommentje:
14,ha valaki jó esélyel indul a nőknél az nem fog kapálózni,nekem ebből az jön le hogy a férfiaknak vért kell izadni egy kapcsolathoz,nyilván ezért vannak kétségbeesve,nyilván a nők azért nincsenek mert nekik könyebb és ezzel tisztába is vannak.Egy 50 éves nő mondta hogy volt már sok kapcsolata de most csak alkalmija van,egy fickoval,mondom én az ilyet nem tudom hova tenni,a védelmére kelltek hogy vannak igényei,ne menjen már apácának,mondom én meg férfi vagyok,nekem is lennének igényeim,nem vagyok sexőrült de asexuális se,és akkor néz mindenki mint ha nem lenne világos a mondandó
tegnapelőtt 23:50
 19/23 anonim ***** válasza:
84%
Most őszintén, szerinted érdekel bárkit is, hogy te mit nem tudsz hova tenni? Ő tud magának partnert szerezni, te meg nem. Ennyi. Feleslegesen hisztizel és kötsz bele másokba.
tegnapelőtt 23:52
 20/23 A kérdező kommentje:
mocskos egy világ ez
tegnapelőtt 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!