Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan, aki nagyon...

Van itt olyan, aki nagyon szeretett volna házasodni és családot alapítani, de már kifutott az időből?

Figyelt kérdés
Hogy lehet túltenni magam rajta, ha úgy érzem, hogy az én hajóm már elúszott, és se a házasság se a gyerek nem fog összejönni? (34/N)

2023. jún. 16. 15:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

7-es válaszoló jól írja. Bizony már késő. 39 éves vagyok, senki nincs a láthatáron sajnos jelenleg. Ha hirtelen bekopogtat az ajtón a szerelem, akkor sem egyből a gyerek lenne a téma nyilván. Az összeköltözéshez is idő kell , és nem árt legalább egy évet együtt élni, hogy kiderüljön egyáltalán működik e a dolog. Rögtön bőven 40 felett leszek már, mire szóba kerülhet a család téma.. úgyhogy igen, az én hajóm is elúszott, sőt sosem volt kikötő közelben és el is süllyedt valahol a végtelen óceán közepén.

Rondaként eleve nehéz a pártalálás, de mielőtt félreértenétek, nem akarom sajnáltatni magam. Senkinek nem könnyű. Marad az egyedüllét.

2023. jún. 17. 09:32
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

Most olvastam, hogy Kourtney Kardashian terhes.

44 évesen :)

Szóval ne adjátok fel lányok! :))

2023. jún. 17. 13:21
 13/21 anonim ***** válasza:
63%

Esetlet probalj meg nevelő szúlő lenni.

Lehet hulyesegnek tűnik. De gondold át

2023. jún. 17. 13:42
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
Lehet kicsit kikéne lepned a komfort zonátból hogy megismerkedgess uj emberekkel. Szval ne add fel, van még remény.
2023. jún. 17. 16:02
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatásokat. Persze nem adom fel, csak minden napom folyamatos pánik, hogy mi van, ha egyedül maradok. Nem szeretnék depressziós lenni, de úgy érzem kb. hogy család nélkül nincs értelme az életemnek.
2023. jún. 18. 11:35
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Hiába mondják sokan az ellenkezőjét, én 36 éves férfiként is azt érzem, hogy elúszott ez a hajó.

Ha nevelni is akarod a gyerekedet, átadni neki az értékeidet, normális emberré akarod formálni, ahhoz bizony kell a saját fiatalságod, energiád, tettrekészséged, nyitottságod, amivel példát mutatsz. Ha ebben a pillanatban születik meg a gyerekem, már akkor is éppenhogy nem leszek még nyugdíjas, mire kitaníttatom. Van ennek így értelme? Nem sok, mert amikor ő kezdené bontogatni a szárnyait, 17-20-22 évesen, addigra én már pont nem akarok és nem is tudok már segíteni neki ebben, mert egy öregember leszek.

Ráadásul ez a legoptimistább verzió, hiszen nemhogy a gyerekem nem fog megszületni ebben a percben, de onnan kellene indulni, hogy ha ebben a percben ismerem meg leendő feleségemet és gyermekeim anyját, hiszen egyedülálló vagyok. Ha ez megtörténik, akkor fél év, mire összeköltözünk. Már ez önmagában keserves, hiszen eddigre mindkettőnknek megvan a saját egzisztenciája, lakóhelye, barátai, nem együtt alakítottunk ki valamit a semmiből 20 éves korunktól kezdve. De sikerüljön! Aztán még egy év, mire tényleg bebizonyosodik, hogy igen, jól működünk együtt. Legyen ehhez képest fél éven belül esküvő, majd kezdődjön a próbálkozás. Sikerüljön rögtön, onnantól számított 9 hónap és megszületik a gyerekem. Összesen 33 hónap, majdnem 3 év. És ekkor már 39 vagyok, azaz tuti, hogy nyugdíjasan leszek ott a gyerekem diplomaosztóján, de ha nem diplomaosztó, akkor úgy általánosságban az életének elkezdésekor. Pont akkor leszek 60-hoz közeledő öregember, amikor neki tizenévesen rengeteg empátiára, türelemre és megértésre lenne szüksége kamaszként. Nekem meg ebből lesz a legkevesebb :D Nem egy, hanem 2 generációnyival leszek lemaradva az ő világától, ekkora távolságból kellene megértenünk egymást. Ennek pedig nem lenne jó vége, és ő szívna nagyobbat, hogy nem tudom épeszű emberré nevelni.

2023. jún. 23. 22:10
 17/21 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom a 16. válaszolót miért húztátok le ennyire, pedig teljesen igaza van. Akárhogy is, de egy bizonyos kor felett ezeken is el kell gondolkodni.. Mert ok, rendben van, lehet vállalni gyermeket 40 felett is, de valószínűleg én sem 120 éves koromig élek tele energiával.

Ne így legyen ,tényleg kívánom, hogy másoknak összejöjjön, de majd rájöttök, ha elszaladtak az évek....Én a 11eske voltam.

2023. jún. 24. 07:15
 18/21 anonim ***** válasza:
35%

#7-es vagyok, a #16-osnak nagyon igaza van. Nyilván nem lesz mindenki mogorva, türelmetlen hárpia idősebb korában, de ez az eshetőség is benne van a pakliban. Hatvanévesen azért még nem leszel haszontalan "öregember", ne határozd el így előre, hogy te akkkor már nem leszel képes segíteni semmiben.

És persze, teherbe lehet esni negyven felett is, de ha a gyerek leszalad az úttestre, egy 50 éves szülő már nem tud olyan gyorsan utánarohanni, mint egy 25 éves.

2023. jún. 24. 09:23
 19/21 anonim ***** válasza:

"amikor valaki szeretne, de nem úgy alakult az élete"

Tudod, az ember életére sok sok kicsi és néhány nagyobb külső tényező van befolyással. De azt kár volna tagadni, hogy te vagy a felelős a saját életedért. Senki más nem élheti helyetted

Ha valamit el akarsz érni, azért csak te tudsz tenni. (Szándékosan nem használtam a KELL szót, mert nem kell. Ha a lustaság és a komfortzóna neked fontosabb, akkor nem kell)

Ha szeretnél segítséget privátban elérsz. De azt előre mondom, hogy csetes/levelezős kommunikációra nem én vagyok a megfelelő ember.

2023. jún. 26. 00:34
 20/21 anonim ***** válasza:

én most 27 vagyok soha nem volt barátnőm néha eszembe jut hogy jó lenne család stb de kinézetre gondolva nem fog össze jönni. Szóval nekem is elúszott a hajó csak először felrobbant majd el süllyedt.

viszont kérdező ha bejön egy ronda pasi írj és már mehetünk is a paphoz utána meg az ágyba.

2023. jún. 30. 13:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!