Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Másnak is ennyire fáj a...

Másnak is ennyire fáj a szeretethiány? 31/F

Figyelt kérdés

Igen, fáj.

"Nagyon fáj", írta József Attila, "a semmi ágán ül szívem". "Most hát a töltött fegyvert szorítsd üres szívedhez", és még folytathatnám.

Mi végre? Meddig? Szartak rám a gimiben, szartak rám az egyetem alatt is, sose voltam senkinek sem elég jó, se önfejlesztéssel, se pszichológussal, se kondival. Elmentem ilyen meg olyan körökbe, de nem tudtam senkihez se kötődni.

Nem kell sajnálni. Csak néha jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.

2023. jún. 12. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Abba nem gondolsz bele, hogy mi volna ha te szeretnéd az embereket, akikhez csak közöd van. Szeretet az is egyébként ha észreveszel olyat amit más nem, és megadod annak a másik embernek. Ilyen apró léptékkel indulj el. Egy napon meg észrefogod venni, hogy elindul feléd vissza mind az amit "befektettél". Próbáld ki. Én is igy kezdtem valamikor valaha és működik.
2023. jún. 12. 21:33
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

"Elmentem ilyen meg olyan körökbe, de nem tudtam senkihez se kötődni."

Ez pontosabban hogy érted? Te nem tudtál kötődni másokhoz, azaz ők elfogadtak csak te nem tudtad őket?

2023. jún. 12. 21:40
 3/11 anonim válasza:
91%
Szerintem keress valakit, aki hasonloan erez. Velem is ez van kicsi korom ota. Majd jott egy gyerek, akire szartak/bantottak a szulei. Mai napig joba vagyunk. Igaz nem csak baratkent. Szerintem akar itt gyakorin vagy valami appon, ha ezt z egyedulletet kiirod, lesz valakid. Akar barat vagy extra. Remelem jobb lesz! Tudom milyen (ugyanaz volt a baj,mint a paromnal). Axl Rose szavaival; I know how you feel inside, I've been there before. Ha mar idezgetunk. Ujjaim keresztben! (bocs az ekezetekert, angol billentyuzet) 18/L
2023. jún. 12. 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Régen az voltam, azóta kiölték belőlem.

Gondolom, mert nem volt senki akinek tetszettem.

2023. jún. 12. 22:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedül nyugi, én egy évvel vagyok fiatalabb de ugyanez. Nem a szex vagy ilyesmi hiányzik, hanem csak, hogy simán legyen néha valakit akit megölelhetek, vagy csak sétálni vele, akár filmezni, szóval valaki akivel számítunk egymásnak.

De igazából édesmindegy az egész, úgy se lesz belőle semmi sose.

2023. jún. 13. 01:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Önmagadat szereted?
2023. jún. 13. 01:52
 7/11 A kérdező kommentje:
#6: igen.
2023. jún. 13. 07:06
 8/11 anonim válasza:
100%

"Nem kell sajnálni. Csak néha jó tudni, hogy nem vagyok egyedül."

Ezt nem értem, ettől miért lesz neked jobb? Persze, sok magányos és hozzád hasonló van a világon, de ettől jobb lesz neked? Szerintem nem változtat ez a tény semmit.

2023. jún. 13. 10:45
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Az emberek nem azért vannak, hogy téged vagy bárki mást kiszolgáljanak szeretettel.
2023. jún. 13. 16:15
 10/11 A kérdező kommentje:

#9: sose vártam azt, hogy "kiszolgáljanak".

De látom, a fejmosás, az neked is megy...

2023. jún. 13. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!