Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért ignorál mindenki rögtön...

Miért ignorál mindenki rögtön az első találkozás/beszélgetés után?

Figyelt kérdés
Azt hittem, idén már végre sikerült rendbetenni a fejemet, és tanultam a hibáimból, amiket már soha többé nem fogok megismételni. Az addigi szociofóbiám átfordult az ellenkezőjére, és kifejezetten laza voltam az új emberekkel szemben, konkrétan én kezdtem embereket keresni, hogy találkozzunk, lógjunk stb, és látszólag minden rendben volt, mostanában kezdtem érezni, hogy nem vagyok rossz társaság és nem mondok, csinálok gáz dolgokat. Ezek ellenére mégis mindenki ignorál akár az első beszélgetés/találkozás után, köztük mostanában régi barátok is, akik meg amúgy tudják, hogy rengeteget változtam pozitív irányba. Mit csinálok még mindig rosszul? Az egész életem hátralevő részének abból kell állnia, hogy elmenjek dolgozni a semmiért, miközben már fizikailag is szenvedek a magánytól? És a jelenlegi élethelyzetem miatt az idei évben biztos nem tudok kapcsolatot keresni, csak baráti társaságot szeretnék, miközben a hosszútávú jövőmön dolgoznék jelenleg, de ez az egész konstans depresszióba átforduló szenvedés elveszi az összes erőmet és motivációmat. Kezdem megint azt érezni, hogy utálom magamat, de még mindig nem tudom, hogy velem van-e a baj, vagy az emberekkel, és mi? Még mindig azt hiszik az emberek, hogy csak tárgyként kezelem őket és a nyakukon akarok lógni a problémáimmal? Isten ments! Évek óta egy normáis ölelést nem kaptam senkitől, és 10 éve szenvedek a szorongástól. 22/F

2022. aug. 23. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Pszichológusnál voltál már?
2022. aug. 23. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
25%

Mert fárasztó a nyavalygásod. Itt mindenki depressziós meg szociofóbiás? Szerinted ki szereti ezt hallgatni? Mindenkinek megvan a saját baja. Már az itt leírtak után érzem a rossz kisugárzásodat, még ezt végighallgatni élőben egy élmény lehet :D

Kitalálom. Apáddal is rossz a kapcsolatod, most tervezed megváltoztatni a vezetéknevedet. Itt minden második kérdés erről szól már majdnem :D

2022. aug. 23. 16:22
 3/5 A kérdező kommentje:

2 és 3

Mindennek megvan a maga helye, és a nyavalygás pont egy olyan dolog, amit már hálisten sok éve nem csinálok társaságban. Egyszerűen tanácsokért jöttem, hogy mit lépjek ennek ügyében, egyébként nem lógok annyit ezen az oldalon, hogy tudjam hányan írták már ugyanezt a kérdést. Az, hogy mindenkinek megvan a saját baja, akkor kb mindenki oldja meg saját magának b@zdmeg! Megsúgom, hogy ez helyzettől függ.

Ez az egész apátlanság téma meg úgy f@szság ahogy van. Eszem ágában nem volt megváltoztatni a nevemet. Esetleg nem vagyok b*zi, vagy valami? Azért nem tartom apámmal a kapcsolatot mert 15 éven keresztül nyilvánosan megalázott majdnem napi szinten, pedig mai napig próbál a nyakamon lógni.

2022. aug. 23. 18:34
 4/5 A kérdező kommentje:

1

Június elsején foglaltam időpontot, és most voltam nemrég először. Azt mondta, hogy hozzá csak havonta tudok járni, szóval azt tanácsolja, hogy menjek inkább egy olyan pszichológushoz, akihez hetente tudok járni. Sikerült is egyet intézni, de még heteket kell várnom az első alkalomra.

2022. aug. 23. 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:
86%

Első vagyok, és őszintén nem értem miért lettem lepontozva, konkrétan 0 rosszindulat van bennem....

Kérdező: szuper, egy nagy lépést tettél az ügyben, hogy a kérdésedben leírtakon változtatni tudj, illetve a mentális egészséged is pozitív irányba fog változni.:)

2022. aug. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!