Ha vagdosnád magad (ez egy tünete vminek nyilván), akkor örülnél, ha a ritkán látott unokatesód nèha elhívna egy forró csokira/kajára?
Unokatesómról van szó, 14 éves, múlt héten ezt egy beszélgetés keretében elmondta nekem, tök termèszetesen, nem szégyenkezve, semmi ilyen...
Szerintetek furán venné ki magát / nyomulós lenne, v örülne neki, ha néha ráírnék h mi újság, ráérne-e talizni, stb?
Szülinapokkor, karácsonykor, húsvétkor talizunk egyébként, akkor is tök keveset dumálunk, nem egy bőbeszédű.
Nem szeretném nagyon ilyen beteg páciens helyzetbe hozni ezzel h így random elhívom, szeretném ha "normális embernek" érezné magát (értsd jól légyszi), viszont segíteni szeretnék neki h ezt abbahagyja...
Jár pszichológushoz is egyébként.
Én egy pár évvel idősebb vagyok nála, mindketten lányok.
Köszi a gyors válaszokat.
2, igen, nekem is pont ez az aggályom... Nehéz jól csinálni, meg nem hülye h ne rakja össze a dolgokat, bárhogy is nem szánakozok (és tényleg nem, csak azt érzem, h itt és most nekem is feladatom, h figyeljek rá jobban)... Viszont csak ez utóbbi miatt nem akarok nem foglalkozni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!