Akkor ez adatott meg neked az Istentől, a Sorstol. Bele kell nyugodni. Én rendszeresen kefélek, ma pl kétszer dugtam meg a barinomet. Iszonyatosan, elkepesztoen, frenetikusan jo volt!! Hiába vagyunk együtt már több mint 10 éve, a vágyam abszolút nem csökken az irányába, sőt. ..Maga a megtestesült Bujaság!
Az élet más területein viszont totál sikertelen vagyok, néha legszívesebben csak verném a falba a fejemet,,olyan baromságokat teszek. Szóval gyönyörok kertje itt, balfaszkodás ott. Semmi sem lehet teljesen kerek.
2023. aug. 7. 23:39
22/26 anonim válasza:
#21 erre mondom hogy a sors az egyik oldalon ad a màsikon vesz
2023. aug. 8. 07:43
23/26 anonim válasza:
Bàr inkább legyen egy baràtnőm akivel naponta kezelgetjük egymást mint hogy karrierem van de senki sincs mellettem. 3 éve nincs baràtnőm
2023. aug. 8. 07:47
24/26 anonim válasza:
Kamasz fiú voltam, akkor túl akartam lenni, az az ki próbálni, nem jött össze, hosszú ideig azon voltam hogy össze jöjjön de nem jött, be töltöttem a 30at szűz vagyok,nem vagyok egy tutyi mutyi típus, vissza húzódó sem, szimplán úgy adta hogy nem volt lehetőség, felnőttként sokat dolgozom, sokmindenre nincs időm, szerintem ebbe nincs semmi baj ha az ember felnőttként szűz, húszas éveiben sem jött össze úgy voltam be töltöm a 30 akkor már nem is szeretnék túl lenni, férfi szűzességem meg tartom, ismerősök barátok, mondták már, pedig jó dolgot hagyok ki, jó érzés stb, tény szűzként nem tudom hogy milyen érzés.
2023. aug. 11. 19:20
25/26 anonim válasza:
#24 Jó érzés egyszer érdemes kipróbálni de azért nem annyira nagy szàm mint amennyire túl van értékelve ez a dolog.
2023. aug. 11. 19:47
26/26 anonim válasza:
25, azt igen észre vettem hogy túl is van néha értékelve, így a hallotak alapján, meg amit észre vettem fiatalok között, anno a korosztályom, mind ha kicsit verseny dolog lenne, ki veszti hamarabb el, szerintem ezen fölösleges versengeni, voltak olyan ismerőseim, akik csodálkoztak hogy szűz vagyok, én ezel úgy voltam hogy nem kötelező túl lenni,
Ki próbálni, most jelen hozzá állásom, jó így szűzen, ha változik, max változik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!