Mi van akkor ha úgy öregszek meg hogy nem volt barátnőm soha és nem is szexeltem?
Figyelt kérdés
Nagy baj lesz akkor?Vagy semmiség nem kell vele foglalkozni?31/F2023. jún. 12. 10:57
11/26 anonim válasza:
Szerintem ne pszichológushoz menjél, hanem a másik p betűshöz.
12/26 anonim válasza:
#11 Én is ezt javasolnám inkább, csak hát ahhoz is kell némi bátorság!
13/26 anonim válasza:
Csak rajtad múlik.. Azért a helyedben legalább egyszer kipróbàlnàm. Befizetsz egy körre és ennyi
14/26 anonim válasza:
Nincs a homlokodra írva, szóval igazából semmi hátrány nem fog érni ettől.
15/26 anonim válasza:
Nem unod még magadat? Szinte naponta olvasom ezt a kategóriát, és Te már körülbelül 1 éve írogatsz ki ide mindenféle idióta kérdést, ez körülbelül a 200-dik kérdésed már, és majdnem mind ugyanarról szól.
Beteg vagy mentálisan, ezen már szerintem pszichológus sem tud segíteni, talán a lobotómia segítene rajtad. Ezt komolyan mondom, ha visszaolvasnátok a kérdező több száz kérdését, ti is egyetértenétek.
16/26 anonim válasza:
Pedig a szex jó ::)) 22L.
Persze ha jó a partner…
18/26 anonim válasza:
Pénzel hogy állsz?
Járj el prostizni az a legjobb ,hidd el sok nő abszolút kibírhatatlan, meg csak a lóvédat szedi el.
19/26 Senior Séf válasza:
Nyugi. Attól még a nap ugyanúgy felkel, a szerelmesek ugyanúgy ölelkeznek, szóval a kutyát sem fogja érdekelni, hogyan szúrod el az életedet.
20/26 anonim válasza:
#19 és màs csajàt én ugyanúgy megkúrom titokban ahol meg azt hiszik szerelem van..szóval jah sokminden nem változik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!