Nagyon magányos vagyok. Barátaim voltak a suliban, de az egyik ember kitúrt a közösségből. Mit tegyek? 18/F
Már befejeztem az iskolát, de ettől független magányos vagyok. Mostanában érettségizgetek (ezt azért így írom,mert nincs motivációm tanulni, előbb - utóbb úgyis kinyírom magam, ha ilyen Sz*R az élet)
Szomorú látni, hogy az egykori baráti társaság ide-oda jár, nélkülem, mindenki el van, de én nem. Sajnos nekem a családi hátterem is borzalmasan rossz
Olvass Byron-t, kitűnően leírja, milyenek az emberek:
"My greatest grief is that I leave,
No thing that claims a tear.".
Vagy ha megnézed a Tőzsdecápák első részét, akkor Gordon Gekko is elég pontos útmutatással lát el. Röviden: "if you need a friend, get a dog".
Igen, ez egy leegyszerűsítés (hiszen léteznek valódi barátok, de a kapcsolatokon belül annyira marginális az arányuk, mint a lottó ötös nyerteseinek). Sajnos az a rossz hírem van, hogy ha feltennéd a matematikai statisztikában null-hipotézisnek, hogy "Nincs barátság", akkor simán átmenne a legmagasabb konfidenciaszinten is.
Tehát hagyd az olyan baromságokat, hogy "baráti társaság", inkább "haverok", láthatod, hogy mi történt: simán kivágtak a kukába.
Mi a teendő? Sz*rd le őket: tanulj, sportolj, programozz, vállalkozz, és ha látod, hogy az adott személy akit megismertél olyan, mint a többi, kezeld úgy, véletlen se barátként.
Saját tapasztalatból mondom, hogy amint sikeres leszel, a piócák azonnal tudni fogják, és keresnek, mondván "hú, de régen láttalak".
Akkor kell röhögni egyet, rájuk többet nem gondolva bontani a vonalat, és foglalkozni az igazán fontos dolgokkal.
Szia, én 19 éves vagyok és hasonló problémával küzdök, vágyom társaságra, ha gondolod írj.
todazh99(kukac)gmail(pont)com
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!