Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha szerelem nélkül nem lehetek...

Ha szerelem nélkül nem lehetek boldog, de a visszataszító külsőm, illetve az ebből adódó komplexusaim miatt sosem fogok kelleni senkinek sem, akkor tulajdonképpen semmi értelme az életemnek?

Figyelt kérdés

2023. máj. 15. 13:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
84%

A vágy teszi tönkre az életedet, a folyamatos vágyakozás.

Én pedig életem során többszörös fogyatékosságokat szereztem, ha folyamatosan arra gondolok és vágyom hogy szeretnék egészséges lenni, az egész életemet tönkreteszi a vágy és nem marad hely örömnek-boldogságnak, emberi kapcsolatoknak se.

2023. máj. 16. 14:45
 22/35 anonim ***** válasza:
54%
2023. máj. 16. 15:57
 23/35 anonim ***** válasza:
77%
Igen, ez olyan mintha lelkileg egyfajta börtönbe zárná magát az ember és a kulcsot mások kezébe adná: "jó életem lesz, ha ez meg az történik, ez az teljesül", "de ha nem, örökös szenvedés, kárhozat".
2023. máj. 16. 16:27
 24/35 anonim ***** válasza:
54%
Ameddig ilyen nebáncsvirág vagy felejtsd el a csajozást.
2023. máj. 17. 08:52
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a szexi? A magabiztosság!

Nézd meg Vincent Casselt , nem szépség, mégis nagyon szép felesége és utána barátnője volt mert érezték, micsoda kisugárzása van.

Ja és a szépség teljesen szubjektív! Ha valaki azt mondja randa vagy, tuti van olyan aki szerint meg teljesen rendben.

Plusz érezni fogja a környezetet, mikor már nem görcsölsz ezen!

Én is meglepődtem mikor valaki azzal bókolt, hogy milyen magabiztos vagyok.. pedig akkor még csak az a szakasz volt az életemben , mikor csak megjátszottam!

Úgyhogy hajrá!

Szexi vagy te is! 🙂

2023. máj. 17. 20:31
 26/35 anonim ***** válasza:
54%
2023. máj. 20. 22:18
 27/35 anonim ***** válasza:
70%
Nekem a tömegközlekedés az életem, és pont lesza... az embereket. Nem is hiányzik a szerelem, jó eséllyel csalódni fogsz az emberekben. Keress valami hobbit, jobban jársz.
2023. jún. 22. 14:43
 28/35 A kérdező kommentje:
Ez olyan, mintha azt mondanátok egy koalának, hogy nincs eukaliptusz, egyen mást... mondjuk húst, mert ti azt szeretitek.
2023. jún. 22. 15:32
 29/35 anonim ***** válasza:
54%
És a hozzád hasonló nők körében keresgélsz?
2023. jún. 22. 17:18
 30/35 anonim ***** válasza:
38%

A segítőkész válaszokra nem reagálsz.

Már rég kereshettél volna egy szakembert is, aki segít...

Félsz változtatni az életeden és elképzelésekbe menekülsz.

2023. jún. 22. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!