Ha kigyúrom magam,leborotválom a fejem kopaszra és mindenhová tetoválást csináltatok sikerem lesz a nőknél?
Figyelt kérdés
Konditerembe el tudnék járni,lenne rá pénzem és tetoválást is tudnék magamra csináltatni.Egy ismerősömet megkérném,hogy borotválja le kopaszra a fejem,500 forintért megtenné.Vágjak bele?Vagy attól még nem fogok tetszeni a nőknek?2021. jún. 11. 14:04
A kérdező szavazást indított:
A nők szeretik a kopasz,kigyúrt,tetovált férfiakat
A nők nem szeretik a kopasz, kigyúrt, tetovált férfiakat.
Legalább annyi nő nem szereti,amennyi szereti
Kigyúrt tetovált pasinak sincs több esélye nőt találni mint egy nem kigyúrtnak.
Csak akkor tetszenek a nőknek a kigyúrt, kopasz, tetovált pasik ha mellette bűnözők is
37 szavazat
1/35 anonim válasza:
Nálam tuti nem. Egyáltalán nem jön be ez a típus
3/35 anonim válasza:
Tetko nem kell. Csak gyurd ki magad. Meg a hajad vagd le hajvagoval.
4/35 anonim válasza:
bizonyos noknek biztos tetszenel, nekem speci pont nem. de mar alapbol rossz ha igy allsz neki, nem a kinezeteddel van baj hanem a kisugarzasoddal, onbizalomhiannyal
5/35 A kérdező kommentje:
3 levágatom de teljesen kopaszra.De csak miután kigyúrtam magam addig nem látom értelmét hogy kopasz legyek.
2021. jún. 11. 14:12
6/35 anonim válasza:
Sok csalódott testépítőről hallottam már... Csak ezért nincs értelme, amúgy sem gyors, olcsó, és könnyű műfaj.
7/35 anonim válasza:
probalok nem eloiteletes lenni de egy kigyurt kopasz szettetovalt csavotol en menekulnek, mert erosen munkakerulo-bunozo-novero energiat araszt az en szememben. (nem mondom hogy te ilyen vagy, csak ez is egy szempont lehet sok nonel)
8/35 anonim válasza:
Ez a típus inkább a kacsacsőrű véglényeknek jön be.
Engem is taszít.
De! Járok edzőterembe és aazt kell mondjsm, még a kigyúrt, tetkós kopaszok között is van, amelyik bejön. Nem sok es az okát sem tudom, de van akinek jól áll es úgy az egesz stílusa, modora, esze vonzó.
9/35 A kérdező kommentje:
6 de úgy érzem,ha ezt nem lépem még soha nem lesz nőm.Én meg élvezni szeretném az életet.
2021. jún. 11. 14:18
10/35 anonim válasza:
Nekem bejön ez a típus, de csak ha belül jófiú, és csak kívülről rossz fiú. De ha most gondjaid vannak a nőkkel, lehet később is lesznek, ha újrakreálod magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!