Ha kigyúrom magam,leborotválom a fejem kopaszra és mindenhová tetoválást csináltatok sikerem lesz a nőknél?
Figyelt kérdés
Konditerembe el tudnék járni,lenne rá pénzem és tetoválást is tudnék magamra csináltatni.Egy ismerősömet megkérném,hogy borotválja le kopaszra a fejem,500 forintért megtenné.Vágjak bele?Vagy attól még nem fogok tetszeni a nőknek?2021. jún. 11. 14:04
11/35 anonim válasza:
Inkabb legyel gazdag, azzal tobbre mesz...
12/35 anonim válasza:
#6 vagyok. Persze. némi izomzat azért nem árt, de sok nőt az sem zavarja, ha nincs, még a bombázók között is van ilyen, tehát nem mindig ezen múlik.
13/35 A kérdező kommentje:
Úgy érzem hogy ez a kiút számomra.Muszáj változtatnom a külsőmön.
2021. jún. 11. 14:24
14/35 anonim válasza:
Értelmiségi nőt így nem kapsz, lesz viszont csini, de egyszerű lélek gyári munkás barátnőd.
15/35 anonim válasza:
ilyen külsővel nehezen is fogsz munkát találni..
16/35 anonim válasza:
Erősen attól függ, hogy - külsőtől függetlenül - milyen tulajdonságaid vannak, mit tudsz nyújtani, és mit vársz a nőktől, milyeneket keresel. Önmagában a külső nagyon kevés...
17/35 anonim válasza:
Kigyúrt külsővel is lehet munkát találni, a sportos testalkat nem hátrány sehol sem. Nem tudom hogy az emberek szemében a sportos vagy kigyúrt alkat miért éppen a rosszarcú sötét maffiózót jelenti az egészséges életmód és rendszeres mozgás helyett.
18/35 anonim válasza:
17.írta hogy tetkót is akar arra gondoltam..
de ezzel a külsővel pont hogy alig találsz majd valakit a viselkedésen kéne inkább változtatni
19/35 anonim válasza:
Egy csomó magas beosztású embernek is van tetoválása, bár ilyen alapon érdemes olyan helyre csináltatni, ahol el lehet takarni. Szóval a tetoválás sportos izmos testalkat és a munkahely nem összeférhetetlen tényező. Bár a kérdező nem írta, hogy mi a munkája, vagy mi lesz a munkája, ha még tanul.
20/35 anonim válasza:
mindegy is nekem tuti nem tetszene ilyen alak.
nagyban függ a viselkedéstől is lehet az a bajod nem a külsőd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!