Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mivel magyarázza egy fiú egy...

Mivel magyarázza egy fiú egy lánynak,hogy fogatlan,hogy ne legyen visszautasítva?

Figyelt kérdés
Mától nem kötelező a maszk közterületen sem és zárt térben sem,ezzel csak az a baj,hogyha eddig egy fiú maszkban leszólította a lányt a buszon,a lány nem láthatta hogy a fiúnak több foga is hiányzik.És akár szimpatikus is lehetett neki a fiú,beszélgetett vele,a maszktól nem láthatta mi van a szájában.Most viszont egyből levágja,ha a másiknak elöl hiányos a fogazata.Ha észreveszi a lány,hogy nincs foga mit mondjon a fiú miért nincs?Vagy inkább ne mondjon semmit?

2021. júl. 3. 10:39
A kérdező szavazást indított:
Mondja azt,hogy depressziós volt és elhanyagolta a fogmosást
Mondja azt,hogy most törtek le a napokban a fogai,ne mondja meg hogy évek óta úgy vannak
Inkább hordja továbbra is a maszkot
Ha nincs foga,ne szólítson meg lányokat
Meg kell csináltatnia a fogait,nincs más út
46 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Csináltasd meg inkább a fogaidat
2021. júl. 3. 10:50
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Mi történt a fogakkal? Ha csak szimplán igénytelen volt és b*szott fogatmosni akkor az valószínűleg a külseje többi részén is megmutatkozik. Ha mondjuk genetikailag rosszak a fogai akkor én mindenképpen megcsináltatnám a helyében, sőt minden esetben megcsináltatnám. Elég drágák az ilyenek de utána sokkal jobban érzi magát tőle az ember. Amúgy engem nem feltétlen érdekelnek a másiknak a fogai addig amíg azok nem az miatt rossz állapotúak hogy leszarta őket, az igénytelenséget nem tudom elviselni
2021. júl. 3. 10:53
 3/15 A kérdező kommentje:
1 Igen de az nem megy egyik napról a másikra.Addig is kerülhetek olyan helyzetbe,hogy megismerkedek egy lánnyal.Lehet,rákérdez miért nincs fogad.
2021. júl. 3. 10:54
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Na és miért nincs?
2021. júl. 3. 10:56
 5/15 A kérdező kommentje:
4 elhanyagoltam.És amikor láttam hogy kilyukadtak akkor se mentem el fogorvoshoz.Egy idő után meg letörtek.
2021. júl. 3. 10:58
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Én még ma bejelentkeznék a fogorvoshoz, és a folyamat alatt amíg készülnek a fogak, továbbra is hordanám a maszkot.
2021. júl. 3. 11:08
 7/15 A kérdező kommentje:
6 De akkor meg hülyének néznek hogy a 40 fokban a klíma nélküli buszon maszkban utazom amikor már nem is kötelező☹
2021. júl. 3. 11:10
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Azt ugye vágod, hogy nem lehet örökké maszkban lenni. Előbb-utóbb úgyis meglátja, mi van a szádban, főleg ha csókra vár a leány. Vagy azt is maszkon keresztül akarod?
2021. júl. 3. 11:10
 9/15 A kérdező kommentje:
8 megkérem hogy addig csukja be a szemét amíg leveszem a maszkot és megcsókolom.Majd ha visszatettem a maszkot,kinyithatja a szemét.
2021. júl. 3. 11:13
 10/15 krwkco ***** válasza:
94%

Ha a lány nem kérdez rá, szerintem ne mondjon semmit. Nincs olyan duma, amivel a fogtalanságot pozitívra lehet fordítani.

Rövidtávon annyit tehet, hogy a lehellete semmiképpen se legyen rossz a fogak miatt. A fogkövet fogtechnikussal el kell távolíttatni. A fog melletti tasakokat kezeltetni kell. Ha vannak ilyenek, a kezelés mellett a fertőtlenítő szájvizek segíthetik a gyógyulást. Pl. Curasept. De a kezelés mellett és nem helyett. A tasakokat szájsebész fogorvossal ki kell tisztíttani.

2021. júl. 3. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!