Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mivel magyarázza egy fiú egy...

Mivel magyarázza egy fiú egy lánynak,hogy fogatlan,hogy ne legyen visszautasítva?

Figyelt kérdés
Mától nem kötelező a maszk közterületen sem és zárt térben sem,ezzel csak az a baj,hogyha eddig egy fiú maszkban leszólította a lányt a buszon,a lány nem láthatta hogy a fiúnak több foga is hiányzik.És akár szimpatikus is lehetett neki a fiú,beszélgetett vele,a maszktól nem láthatta mi van a szájában.Most viszont egyből levágja,ha a másiknak elöl hiányos a fogazata.Ha észreveszi a lány,hogy nincs foga mit mondjon a fiú miért nincs?Vagy inkább ne mondjon semmit?

2021. júl. 3. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem mondd azt, hogy öten voltak ellened, amikor meg akartál védeni egy védtelen és magatehetetlen fiatal lányt az inzultustól. És hogy hirtelen felindulásból olyan csúnyán helybenhagytad a támadókat, hogy még neked lett ezt követően az irányukban lelkiismeretfurdalásod és az összes tartalék anyagi erőforrásaid a gyógykezelésükre költötted. És végül most már éppen a saját sérüléseidből következő hiányosságok (a fogaid...) rendbehozatalára készülsz.
2021. júl. 3. 11:22
 12/15 krwkco ***** válasza:

"És végül most már éppen a saját sérüléseidből következő hiányosságok (a fogaid...) rendbehozatalára készülsz."

És dolgozol a világbékén is.

2021. júl. 3. 11:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát én inkább maszkot hordanék a 40 fokban, mint hogy felvállaljam hogy nincsenek fogaim. Ez szerintem elfogadhatatlan. Az emberben kell lennie ennyi igényességnek, hogy odafigyel a fogaira.

Amúgy még így is lesznek akik hordják a maszkot, nem lett betiltva, csak már nem kötelező. De a vírus nem tudja hogy nyaralószezon van, attól nem szívódik fel hirtelen, csak mert a kormány azt mondta hogy levehetjük mert most fontosabb hogy költsük a pénzt és tápláljuk a gazdaságot.

Tavaly is ez volt, aztán ősszel megláttuk az eredményét...

Sokan inkább hordani fogják, mert nem akarnak még egy évet korlátozások közt élni.

2021. júl. 3. 11:27
 14/15 anonim ***** válasza:
95%
Csináltasd meg a fogaidat, addig hanyagold az ismerkedést. Ne haragudj, de az ilyesmi undoríró (akkor is csukja be a lány a szemeit, amikor beszélsz vagy eszel?).
2021. júl. 3. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:
96%

"8 megkérem hogy addig csukja be a szemét amíg leveszem a maszkot és megcsókolom.Majd ha visszatettem a maszkot,kinyithatja a szemét."

😂😂😂😂 Azt ugye tudod, hogy ezzel minden esélyed utolsó morzsáját is eljátszanád 😂 Ekkora dedót. Szerintem nem kell semmit se csinálnod, ennyi ésszel úgyse jön össze veled senki, tökéletes Colgate mosollyal sem. Maradhatsz az igénytelen éned.

2021. júl. 3. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!