Mivel magyarázza egy fiú egy lánynak,hogy fogatlan,hogy ne legyen visszautasítva?
"És végül most már éppen a saját sérüléseidből következő hiányosságok (a fogaid...) rendbehozatalára készülsz."
És dolgozol a világbékén is.
Hát én inkább maszkot hordanék a 40 fokban, mint hogy felvállaljam hogy nincsenek fogaim. Ez szerintem elfogadhatatlan. Az emberben kell lennie ennyi igényességnek, hogy odafigyel a fogaira.
Amúgy még így is lesznek akik hordják a maszkot, nem lett betiltva, csak már nem kötelező. De a vírus nem tudja hogy nyaralószezon van, attól nem szívódik fel hirtelen, csak mert a kormány azt mondta hogy levehetjük mert most fontosabb hogy költsük a pénzt és tápláljuk a gazdaságot.
Tavaly is ez volt, aztán ősszel megláttuk az eredményét...
Sokan inkább hordani fogják, mert nem akarnak még egy évet korlátozások közt élni.
"8 megkérem hogy addig csukja be a szemét amíg leveszem a maszkot és megcsókolom.Majd ha visszatettem a maszkot,kinyithatja a szemét."
😂😂😂😂 Azt ugye tudod, hogy ezzel minden esélyed utolsó morzsáját is eljátszanád 😂 Ekkora dedót. Szerintem nem kell semmit se csinálnod, ennyi ésszel úgyse jön össze veled senki, tökéletes Colgate mosollyal sem. Maradhatsz az igénytelen éned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!