Hol rontottad el az életed?
Túl nehéz szakot választottam az egyetemen.
Éveken át szerelmes voltam egy férfibe, amivel az volt a gond, hogy illúziókba kergettem magam. (Ez a legnagyobb szégyenem a mai napig.)
Nem léptem le időben otthonról.(Eléggé toxikus már ott a közeg.)
Nagyon tróger, nem törődöm fiatal voltam jövőkép nélkül. Huszonéves voltam amikor megkomolyodtam és körvonalazódott, hogy mik azok a dolgok, amik érdekelnek.
Próbálkoztam változtatni, de addigra elköltöztem hazulról, lakást vettem, autót, fizettem a hitelt, így teljesen esélytelen volt ebből kitörni.
Most nem panaszkodom, jó munkahelyem van, kényelmes életem de a mai napig nem azzal foglalkozom, amivel szeretnék. Csinálom, mert muszáj és ez elég lélekölő, de ez 100%-ban az én hibám.
Elköltöztem messzire úgy, és azóta sem találom a helyem.
Előző helyen voltak barátaim, jó munkahelyem, állatvédő csapatom. Most nincs semmi, nem tartozok már sehova.
Nem tanultam, amikor megtehettem volna. Néhány éve összejöttem valakivel, de jobb lett volna egyedül maradni.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!