Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem merek barátkozni? 18F

Miért nem merek barátkozni? 18F

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy hasonló korú fiúval. Én fehérvári vagyok ő budapesti. Ez a fiú tehetősebb családból származik, és rengeteg barátja van. Nekem egyetlenegy barátom sincs és 18 évesen egyedül tartom fel magam szinte. Sajnos nekem nem jutott normális család, emiatt hetente 2x járok pszichológushoz hiszen durva gyerekkori sebeim vannak. Iskolába járok, nem soká itt az érettségi. Pénzem az van, de az se sok, csak annyi hogy egy hónap alatt kolesz alatt fenntartsam magam.

Nem merek barátkozni hiszen ő miért barátkozna velem? Egyrészt ő neki vannak, feltehetően sokkal jobb barátai is. Másrészt a 18 évem alatt nem volt egyetlenegy barátom sem. Nyáron kezdődött alakulni egy nagyon jó baráti kapcsolat, találkozni kezdtünk de egyik napról a másikra leignorált pedig az a fiú azért eléggé magányos alkat volt, de még ő sem. Suliban b*sztatnak így nem nyerő. Nekem még normális családom sem volt. Teljesen kilátástalan az életem hetente jutok olyan elhatározásra hogy megölöm magam, hiszen gyűlölöm magamat, de mindig visszafordulok.

Teljesen elakarom magam zárni a külvilágtól ki sem akarok menni az utcára talán ez lenne a legjobb. De nem tudom. Sírni tudnék.

2023. febr. 26. 00:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Engem anno 2017ben az osztályfőnököm küldött pszichologushoz mivel nem barátkoztam senkivel (azért nem mert szekáltak folyton, de a tanároknak az a szokásuk hogy mindig nekik adnak igazat).

Én ellenkeztem nem akartam menni és nem is mentem. Iskola után mindig haza mentem és sírtam minden nap és meg akartam halni. Egyik nap el aludtam otthon iskola után az anyám meg be engette azt a pszichot a lakásba és be jött a szobámba miközben én aludtam és ott volt addig amig fel nem keltem. Dumált hozzám minden baromságot mint a tanár és mielőtt elment azt mondta hogy majd jövő héten jön újra és autoval visz el... mikor ki tette a lábát a lakásból meg tettem az első vágást a kezemen és utánna a többit... (az anyamat es az apamat nem lehet annak nevezni mert sohasem viselkedtek ugy. De ez egy masik story) utanna az osztalyfonokom ki rugatott a sulibol mert nem baratkoztam es szunet utan masik suliba kezdtem. Ahol folytattak tovabb az egeszet. En meg rossz tarsasagba keverettem, benne voltam minden szarba rendor, pia, fu stb... 2021 nyar korul kezdett valtozni az eletem, de nem tudom merre, na mind1.

Es most ott tartok hogy barataim nincsenek, meg tanultam nelkuluk elni, hisz oviban is ki voltam kozositve :).

Tavaly nyaron be felyeztem a sulit es nem mentem tovabb tanulni, el kezdtem dolgozni. El koltoztem a szuleimtol es azota javul az eletem.

Es en csak halat tudok adni az eletnek hpgy nimcsenek barataim. Mert az emberek tobbsegje mindig hatba szurja a masikat (tisztelet a kivetelnek).

Fel a fejjel es menjel edzeni es idovel jobb lesz, hidd el.

19l

2023. okt. 11. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!