Nem merek mosolyogni, olyan rosszak a fogaim. Lehet, hogy emiatt nem barátkoznak velem?
Az, hogy szamit-e parkapcsolatban/baratkozaskor attol fugg mennyire rossz allapotban vannak a fogaid.
De szerintem ennel fontosabb, hogy a sajat onbizalmad miatt csinaltasd meg.
Édesanyámnak olyan szarok a fogai, hogy szétmállanak. Egyszerűen anyagában szar az egész. Szinte az összes foga volt már tömve, elég sok gyökérkezelt foga is van, kihúzva is volt egy-kettő...
Nekem a fogam anyaga jó, de a két szemfogam nem igazi (pofáraestem egyszer egy lépcsőn), és iszonyatosan tud sárgulni/fogkövesedni az alsó fogsorom. Amit megfejtettünk, hogy valószínű a nyálam miatt teszi.
Egy ideig olyan őrülten mostam a fogaimat, hogy az ínyem elkezdett vérezni. Kipróbáltam én mindenfélét.
Mentségemre legyen szólva, hogy a pótolt fogaimon látszik is az árnyalatkülönbség, nem hobó vagyok én, csak ilyenek a fogaim.
Gondoltam fehérítésen és fogkőtlenítésen, de tudod kinek van kedve arra, hogy rendszeresen a szájában turkáljanak...
Ugyanis már voltam fogkőtlenítésen, fogmosástól függetlenül az egész akár két héten belül képes bekövesedni. Evvan.
Ja!
Lehet lepontozni, mert nekem nincsenek olyan fehér, szimmetrikus, csillogó fogaim, tökéletes hézagokkal, mint a reklámokban!
Fúj micsoda undormány vagyok, ejj.
F
Oké, de ki kérdezte, hogy neked milyenek a fogaid? Semmi érdemleges választ nem tudtál adni a kérdezőnek, csak leírtad a nyavajgásod..
És áruld már el, hogy te kit érdekelsz? A te véleményed maximum a pontozásnál nyom latba (bumm, piros kezek), de hogy külön belekötsz, hogy miért ezt, miért így írtam, a lőtéri kutyát nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!