Mit gondoltok, miért van az hogy egyes emberek akik fiatalabbak, náluk jóval idősebb emberekkel barátkoznak?
Figyelt kérdés
Viszont olyanról is tudok aki Meg pont az ellenkezője és a fiatalabb korosztály felé húzódik mert velük tudja megtalálni a közös hangot. Most baráti kapcsolatokról lenne szó és ezzel kapcsolatosan érdekelne a véleményetek köszönöm!2020. márc. 24. 10:13
1/7 anonim válasza:
Fiatalok azert baratkoznak az idosebbekkel, mert tanulhatnak toluk ... az idosebbek pedig szerintem fiatalabbnak erzik magukat fiatalok tarsasagaban.
2/7 anonim válasza:
Szerintem az életstílus hasonló, azért. A felfogás, gondolkodás. Nekem 20 évesen 30, 30-as barátaim voltak. Külön éltem a szüleimtől 18 éves korom óta. A korosztályom nagyon nagy része még nem. Ezért nehezen találtam meg velük a közös hangot. Nekem más volt a fontossági sorrend, mint nekik.
3/7 anonim válasza:
Én a munkahelyemen 1,5 éve dolgozom. A főnököm velem egy idős, egyáltalán nem vagyunk egy hangon, tök fura a csaj. A kollégáim közül meg az idősebbekkel jövök ki jobban. 27 éves vagyok, a kollágáim meg pár 22 éves, a többi 40-50 között. Munkán kívül pedig azzal mentem sörözni, aki jövőre megy nyugdíjba. Egyszerűen velük jól el lehet beszélgetni, sörözgetni, viccelődni, míg a fiatalabbak eszméletlen éretlenek még. Mind nők vagyunk amúgy
4/7 anonim válasza:
Ki-ki más szinten áll gondolkodás, érettség terén.
5/7 anonim válasza:
Írod is: velük találják meg a közös hangot. 29 leszek (nő), 40 fölöttiekkel szoktam jóban lenni meg az idős nénikkel. Bölcsek, kedvesek, egyszerűek, hétköznapiak. Nem a szórakozás, az utazás, a sorozatok és a zenék számítanak nekik, nem lenézőek azért, mert nem vagy elég humoros vagy "nincs életed" stb.
6/7 anonim válasza:
Jobban megértik velük magukat; nincs nekik megfelelő szüli, stb. minta, így velük megtalálják ezt.
7/7 anonim válasza:
Sokszor a munkakör, környezet is adja. Van egy barátnőm, 32 éves. Elég sok 20-23 éves emberrel barátkozik, szerintem több ilyen korú barátja van mint a saját korosztályából is, köztük én is (21), mert csupa olyan helyen dolgozik ahol viszonylag sok a diákmunkás, részmunkaidős. Adatrögzítés, call center, eladói, raktári munkák, tipikusan azok a helyek ahova itt ahol élünk nulla órás szerződéssel vesznek fel, rugalmas műszakokkal, 16-40 óra között egyénenként változó heti beosztással. Mi is így találkoztunk, ugyanott dolgoztunk fél évig, én egyetemistaként 16-20 órákat, ő általában 34-36-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!