Mit tegyek ha szeretek egy srácot de nővéremmel és barátaival is jòban vannak néha enegem is hívnak de már lassan találkozni nem merek velük mert olyan kétszínűnek érzem magam h barátkozni akarnak velem én meg tönkre teszem a barátságukat!?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 00:51
2/10 anonim válasza:
csatlakozom az elöttem lévőhöz! kiegészítem.. mi köze hozzÁ?
3/10 anonim válasza:
skypeon hívj fel és segítek, de ebbe beleolvasok letilt az agyam
4/10 A kérdező kommentje:
lehet h nem írtam érthetően vagy csak nekem alap de ha valami csoda folytán összejönnék a pasival aki valószínűleg barátként gondol rám akkor a barátságuk már nem lesz a régi és ha összeveszünk akkor az összes barátomról le kell mondanom pedig ők a legrendesebb emberek akikkel összehozott a sors :/ meg az is egy kicsit gáz h játszom itt mintha milyen nagy barátok lennénk de közben én többre vágyom !
2013. aug. 15. 01:05
5/10 anonim válasza:
jaaaaaaaaa, én már étem ^^, hát figyelj sose a többiekkel foglalkozz, csak a saját érdekeidet vedd figyelembe, ne másokat akarj boldoggá tenni, hanem magadat :)
6/10 anonim válasza:
Sosem értettem a nőket :( Lefordítaná ezt valaki?
7/10 A kérdező kommentje:
ez aranyos tanács volt köszönöm :) de miért áldozzak fel egy barátságot mikor abban sem vagyok biztos h a pasi szeret :/
2013. aug. 15. 01:15
8/10 A kérdező kommentje:
Attila , honnan tudod h nem férfi vagyok pl attól h pasit írtam lehetek b*uzi is xD na de viccet félretéve ha nemérted nem is fogod már megérteni a nőket :"D
2013. aug. 15. 01:25
9/10 anonim válasza:
na,na,várj. miért kéne lemondanod a barátaidról,ha összevesztek? a kapcsolatok általában barátságból indulnak,és általában nem csak őt ismered. ha nem teljesen gyökér a srác,úgy utasít vissza,hogy nem veszted el,mint barát;vagy nem utasít vissza. és attól,ha a dolgok rosszul sülnének el,a barátaid -ha igaziak- ugyanúgy szeretni fognak.
nos,egy "nem"-ed már van... próbáld meg, lehet,hogy kapsz egy "igen"-t ;)
10/10 A kérdező kommentje:
Ez olyan egyszerűnek hangzik így de képtelen vagyok elmondani neki h szertem és nem is értem miért szeretne pont engem :/
2013. aug. 15. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!