Magyarországon lehet találni ezt az ölelés szolgáltatást? Vagy hol tudnék valamit találni, aki a pénzemért ölelget 1 órát és eljátsza, hogy szeret?
Tudjátok, nem szexualitásról van szó. Csak ölelget és simogat.
Tudtok ilyenről Magyarországon?
Ez nem egy nagy dolog. És nem kell egy óra hozzá. Konkrétan 30 mp is elég. És ingyen van.
Nehéz elhinni, hogy nincs a környezetedben egyetlen egy darab ember, aki megolelne.
Én a kollegaimat is meg szoktam ölelni, ha látom hogy valami nem stimmel. Pár másodperc.. És utána tényleg jobban vannak.
Szia!
Megértem, miért vágysz ölelésre, de nem az a megoldás, hogy valakit lefizetsz, hidd el! :)
Kínos, fura lesz, nem fogod azt érezni, hogy szeret, de ezt nem is várhatod el egy ismeretlentől.
Van egy gyakorlat, ami segít - tárd ki a kezed és öleld át magad. Az elején furcsa érzés lesz, de hidd el, hogy segít! Szorongó, vagy szorongásos zavarral küzdőknek szokták ajánlani, de tényleg mindenkinek hasznos.
Próbáld ki! :) Szigorúan naponta egyszer, amikor elfog az érzés, hogy neked most nagyon jólesne az az ölelés, de ha nincs ilyen, akkor este, elalvás előtt.
Ha nem hiszel benne, akkor persze, biztosan találsz valakit. Szerintem ilyen szolgáltatás még nincs nálunk, de biztosan találsz valakit, aki hasonló "lelkesedéssel" hajlandó simogatni és ölelgetni téged.
Ha szeretetre, szeretgetésre vágysz akkor menj el egy állat menhelyre és foglalkozz az állatokkal! Ők meghálálják és még csak fizetned sem kell érte.
Ahogy ha dawn szindrómás gyerekek közé mész és őszintén fordulsz feléjük, tőlük hatalmas öleléseket kaphatsz szintén ingyen. Ők csak annyit szeretnének cserébe, hogy te is szeresd őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!