Magyarországon lehet találni ezt az ölelés szolgáltatást? Vagy hol tudnék valamit találni, aki a pénzemért ölelget 1 órát és eljátsza, hogy szeret?
Tudjátok, nem szexualitásról van szó. Csak ölelget és simogat.
Tudtok ilyenről Magyarországon?
#2 "Én a kollegaimat is meg szoktam ölelni, ha látom hogy valami nem stimmel. Pár másodperc.. És utána tényleg jobban vannak."
Én nem szeretem ha mások csak úgy ölelgetnek, bár ha rossz passzban van valaki akkor én is azt szoktam tenni, hogy megölelem vagy megfogom a vállát, kezét, az érintés nagyon sokat számít.
Velem pár éve egy kolléganőm tette meg, hogy amikor megtudta másoktól, hogy meghalt az anyám, akkor egyszerűen odajött és átölelt. Soha nem volt még ennyire szükségem rá és nem is tudtam addig. Nagyon sokat segített pedig csak pár pillanat volt.
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Én meg ezt küldöm jobb híján.
Ha ez segit, akkor én megolellek virtualisan.
Szerintem nincs ilyen szolgaltatas, hivd at ismerosod, baratod holnap, ha van és jo a viszony veluk. Gondolom, ilyenkor késon erre nincs lehetoség sajnos, talan segitene egy jobb film.
Köszönöm Darius a tanácsokat, kedves vagy!
De abszolút nincs itt senkim. Senkivel sem vagyok ilyen közeli kapcsolatban az egyetemen és a munkában.
Na mindegy, ez van, minden fájdalom elmúlik egyszer...
Írj várost is, hátha jelentkezik itt valaki egy ölelésre.
(Miskolc környékén nekem is írhatsz.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!