Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magyarországon lehet találni...

Magyarországon lehet találni ezt az ölelés szolgáltatást? Vagy hol tudnék valamit találni, aki a pénzemért ölelget 1 órát és eljátsza, hogy szeret?

Figyelt kérdés

Tudjátok, nem szexualitásról van szó. Csak ölelget és simogat.

Tudtok ilyenről Magyarországon?

2023. jan. 29. 21:43
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
#9, hát igen, ez nagyon jó kérdés. Kettőség, ami megöl engem.
2023. jan. 29. 22:03
 12/32 anonim ***** válasza:
86%

#2 "Én a kollegaimat is meg szoktam ölelni, ha látom hogy valami nem stimmel. Pár másodperc.. És utána tényleg jobban vannak."

Én nem szeretem ha mások csak úgy ölelgetnek, bár ha rossz passzban van valaki akkor én is azt szoktam tenni, hogy megölelem vagy megfogom a vállát, kezét, az érintés nagyon sokat számít.

Velem pár éve egy kolléganőm tette meg, hogy amikor megtudta másoktól, hogy meghalt az anyám, akkor egyszerűen odajött és átölelt. Soha nem volt még ennyire szükségem rá és nem is tudtam addig. Nagyon sokat segített pedig csak pár pillanat volt.

2023. jan. 29. 22:03
 13/32 anonim ***** válasza:
75%

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Én meg ezt küldöm jobb híján.

2023. jan. 29. 22:07
 14/32 A kérdező kommentje:
#13, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! 🤗
2023. jan. 29. 22:11
 15/32 anonim ***** válasza:
68%
Ha lány vagy, könnyebben találsz ilyet XD
2023. jan. 29. 22:22
 16/32 anonim ***** válasza:
40%
4, nekem meg pl szerencsétlen szociális fobiaskent azt nehéz megértenem hogy egy embernek hogy vannak barátai vagy hogy egyáltalán mi az a barátság
2023. jan. 29. 22:53
 17/32 Darius- ***** válasza:
70%

Ha ez segit, akkor én megolellek virtualisan.

Szerintem nincs ilyen szolgaltatas, hivd at ismerosod, baratod holnap, ha van és jo a viszony veluk. Gondolom, ilyenkor késon erre nincs lehetoség sajnos, talan segitene egy jobb film.

2023. jan. 29. 23:00
 18/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm Darius a tanácsokat, kedves vagy!

De abszolút nincs itt senkim. Senkivel sem vagyok ilyen közeli kapcsolatban az egyetemen és a munkában.

Na mindegy, ez van, minden fájdalom elmúlik egyszer...

2023. jan. 29. 23:04
 19/32 Darius- ***** válasza:
Igy van és a magany is elmulik, még csak egyetemre jarsz, sok éved van hatra nagy eséllyel, majd lesz valaki, aki hirtelen belép az életedbe és remélem boldogak lesztek.
2023. jan. 29. 23:30
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Írj várost is, hátha jelentkezik itt valaki egy ölelésre.

(Miskolc környékén nekem is írhatsz.)

2023. jan. 29. 23:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!