Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nem értek a "nők nyelvén",...

Ha nem értek a "nők nyelvén", is lehet jó életem?

Figyelt kérdés

35 éves srác vagyok. Még szűz. Soha nem voltam nővel, nem volt párkapcsolatom, nem szexeltem és nem is csókolóztam. Szeretem a Punnany Massif-ot és nemrég olvastam velük egy interjút.

[link]

Ebben az alábbi párbeszéd hangzik el.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Wolfie: Húha, most egy szerény választ kéne kitalálni...

Rendben Man: Szerintem benne van az, hogy még azok a fricskák is, amik a női nem viselkedéséről írunk, azok is nagyon árnyaltak és nem direkt bántók; és ugyanakkor nagyon sok nőtisztelő mondat is elhagyja Roland száját. Ez szerintem fontos a nőknek, hogy "na, ez az ember még a fejében tartja, hogy mi a nő és mit követel meg tiszteletben."

Wolfie: Ha tudsz beszélni a nők nyelvén, akkor minden nyelven tudsz beszélni.

Rendben Man: Szerinted. Attól még nem leszel jó kémikus vagy gépészmérnök.

Wolfie: Nem, de jó életed lesz.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ironikus, hogy pont gépészmérnök vagyok. Szerintetek hogy lehet jó életem, ha nem értek a nők nyelvén?

2023. jan. 20. 17:34
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
80%
Továbbra is erről beszélek, hogy nincs olyan, hogy női gondolkodás. Szerintem. A kérdező és 30-as szerint az milyen? Nő vagyok.
2023. júl. 30. 22:34
 32/49 anonim ***** válasza:
17%
Nagyban eltér a férfi gondolkodàstól,de ha ezt te nemtudod akkor még nagyon most kezdhetted az életet. Most soroljak fel példákat tényleg?
2023. júl. 31. 06:19
 33/49 anonim ***** válasza:
82%
Már nem vagyok fiatal (47), de a polarizáció ellen vagyok. Nyugodtan sorolj példákat, csak így tudunk eszmét cserélni. Ha nem akarsz, úgy is jó.
2023. júl. 31. 12:27
 34/49 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, mit értesz az alatt, hogy nem értesz a nők nyelvén? Csak tetszett már neked lány, mosolyogj rá, keresd az alkalmat, hogy megszólíthasd!
2023. nov. 6. 15:56
 35/49 anonim válasza:
87%

Ez valamiféle magyarázkodásnak hangzik inkább. El kell döntened: akarsz kapcsolatot valakivel vagy nem? Ha igen, akkor meg kell tenni bizonyos lépéseket. Ha nem, akkor felejtsd el magát a témát.

Döntsd el milyen kapcsolatot akarsz, mit akarsz a kapcsolattól. Kizárólag fizikai, kizárólag lelki, baráti, vagy valami hosszú távú "teljes értékű" kapcsolatot. Ha nem volt még kapcsolatod, akkor talán jobb nem is túl nagy elvárásokat támasztani. A megfelelő vonalon kell elindulni.

Egy lényeges dolog: neked nem feladatod másokat "rávenni" vagy "megfizetni" azért, hogy téged szeressenek vagy kedveljenek. Ha kedvelnek/szeretnek, akkor az magától is történik, beleáldozni bármi őrültséget teljesen felesleges.

2023. nov. 16. 17:50
 36/49 anonim ***** válasza:
75%
Érdemes tanulmányozni az 5 szeretetnyelvet, nagy segítséget jelent bármilyen kapcsolatban.
2023. nov. 17. 18:40
 37/49 anonim ***** válasza:
81%
Ott kezdődik hogy 35 évesen nem vagy srác. Mennyi idős korodig tervezel még srácként tekinteni önmagadra?
2023. nov. 26. 00:35
 38/49 anonim ***** válasza:
63%

A nők logikáján szerintem nem igazán beszél senki sem! :D

Hat ha nem a csajozás szex rock & roll az életcélod akkor el lehet biztos így is élni az életet! Legalább kevesebb az intrika.

2023. nov. 26. 04:23
 39/49 anonim ***** válasza:
16%
Én megtanultam ezt a nyelvet. Neked is ajánlom, hogy kezdd figyelni és tájékozódj, ha nőt akarsz.
2023. nov. 26. 08:23
 40/49 anonim ***** válasza:
31%
Ajánlani szoktam Krúdy Gyula Szinbád c művének Tájékoztatás c legelső részét. Ha nem akarsz sokat olvasni ebben a témában, akkor ezt elolvasod, feldolgozod, tudatosítod és kb tudod mit kell tenni.
2023. nov. 26. 08:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!