Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nem értek a "nők nyelvén",...

Ha nem értek a "nők nyelvén", is lehet jó életem?

Figyelt kérdés

35 éves srác vagyok. Még szűz. Soha nem voltam nővel, nem volt párkapcsolatom, nem szexeltem és nem is csókolóztam. Szeretem a Punnany Massif-ot és nemrég olvastam velük egy interjút.

[link]

Ebben az alábbi párbeszéd hangzik el.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Wolfie: Húha, most egy szerény választ kéne kitalálni...

Rendben Man: Szerintem benne van az, hogy még azok a fricskák is, amik a női nem viselkedéséről írunk, azok is nagyon árnyaltak és nem direkt bántók; és ugyanakkor nagyon sok nőtisztelő mondat is elhagyja Roland száját. Ez szerintem fontos a nőknek, hogy "na, ez az ember még a fejében tartja, hogy mi a nő és mit követel meg tiszteletben."

Wolfie: Ha tudsz beszélni a nők nyelvén, akkor minden nyelven tudsz beszélni.

Rendben Man: Szerinted. Attól még nem leszel jó kémikus vagy gépészmérnök.

Wolfie: Nem, de jó életed lesz.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ironikus, hogy pont gépészmérnök vagyok. Szerintetek hogy lehet jó életem, ha nem értek a nők nyelvén?

2023. jan. 20. 17:34
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Beszélgetek velük, de nem értek úgy a nyelvükön, hogy vonzó legyek nekik.
2023. jan. 20. 18:52
 12/49 anonim ***** válasza:
85%
Ugyanazt a nyelvet beszéljük, már ha magyar nőkről van szó..
2023. jan. 20. 18:54
 13/49 anonim ***** válasza:
44%
Remelem rohadt sokat olvastál a nőkről és könyveket és kondiztál h legyen csajod. Ha nem leszartad magad. Ha nem jártál vadaszni, neten eloben klubbokban is leszartad magad. Én csak ezeket olvastam h megertsem őket és lett 19 évesen csajom, utána meg dőlt egymás után és már elég könnyen felszedem a legertelmesebb fiatal lányokat, meg 30ast is úgy h huszoneves vagyok. De szét fejlesztettem magam. És megis untam a lányokat amúgy. Egy kell csak aki monogam es hűséges és kész.
2023. jan. 20. 19:29
 14/49 anonim ***** válasza:
92%
Az általánosítás nem kifizetődő bármilyen kérdésről is van szó. Nincs olyan, hogy a nők nyelve. Emberek vagyunk mi is. Azzal tanulj meg kommunikálni, akivel kapcsolatot akarsz építeni. Ha úgy beszélnél/bánnál velem, amiből egy prosti ért, vagy a szomszéd kozmetikus barbie baba sírva röhögnék hazáig. Ugyanakkor, ha úgy komminikálsz velük, ahogyan velem lehet értelmesen, ők nem tudnának mit kezdeni a helyzettel. Mi olyan bonyolult ezen? Ne szard össze magad a puszta gondolattól, hogy egy nővel beszélsz, helyette hallgasd értő figyelemmel, amit mond. Észre fogod venni, hogy mi az amivel felkeltheted az ő érdeklődését is.
2023. jan. 21. 18:08
 15/49 anonim ***** válasza:
21%

Ez a kocka-lelkű véglény arra akart célozni, hogy ha van empátiád, érzelmi intelligenciád, akkor boldog leszel, mert mindenkit le tudsz emk-zni.

Na és itt jön..

1 könyvet ajánlok, annak is elég elolvasnod az 1., vagy 1. és második fejezetét, nem tudom nem tanulni, hanem sirni olvastam el.

Erőszakmentes kommunikáció - A szavak ablakok vagy falak cimű könyvet valami rosenbergtől vagy mi.

Amire utalt az a gyökér, hogy ha van empátiád, a szavak, arckifejezések, stb m9gé tudsz látni akkor...

Az már csak a további fogyatékossága, hogy ezt az érzelmi oldalt a nők nyelvének hivja, mintha nem tudnának ésszerűséget használva kommunikálni, vagy férfi agy ne lenne képes érzelmi, mélyebb, rejtettebb, komplexebb megélésre, vágyra, stb.

2023. jan. 22. 03:50
 16/49 NTBS ***** válasza:
38%
Simán. Nem a nőktől lesz jó az életed.
2023. jan. 27. 15:38
 17/49 anonim ***** válasza:
63%

Ha férfi vagy és nem értesz a nők nyelvén, azzal nincs semmi baj.

Ők értenek a saját nyelvükön. Utálják is egymást.

2023. jan. 27. 20:47
 18/49 anonim ***** válasza:
7%

Nem azért nem vagy vonzó, mert nem értesz a nyelvükön. Ez megint csak incelkedés.

Egyébként meg, ha nagyon egyszerűen akarom lefordítani, keress annyit, hogy vehess magadnak olyan nőt, amilyet akarsz és máris meg van oldva a gondod.

2023. jan. 28. 22:56
 19/49 anonim ***** válasza:
48%

Nézd, a nők nem bonyolultabbak, mint a férfiak. Az alapvető különbség az köztünk és a lányok között, hogy ők szépek, mi pedig rondák vagyunk. De belsőre ugyanolyan a lelkünk. Mi férfiak nem fogunk soha a szépségünkkel hódítani, mert mind retkek vagyunk. Persze össze tudjuk kapni magunkat, de szépek nem leszünk, legfeljebb ápoltabbak, jóképűbbek. Én azt mondom, hogy ne a külsődre fektess hangsúlyt, hanem inkább a belsődbe.

A nők tisztában vannak vele, hogy a férfi előszőr meglátja őket és csak azután elegyedik szóba velük. Ha pasit akarnak, akkor kénytelenek jól kinézni, hogy szóba álljanak velük.

A hangsúly amúgy a testbeszéden van. Ha a nő jó néz ki, akkor érdemes odamenni hozzá, hiszen van rá esély, hogy azt várja, hogy udvaroljanak neki. Ám ez még nem a siker kulcsa, hogy észrevesszük a szép lányokat.

Vannak ezek a nem nyelvi jelek. Érdemes testbeszéd könyveket olvasgatni és hódítási, csajozási sztorikból ihletet meríteni.

De vannak egyértelmű jelcsokrok, amelyek arra utalnak, hogy szabad a pálya a hódításhoz és ha jól játszod ki a lapjaidat, akkor tiéd a főnyeremény vagyis a nő. Ott van a hajigazgatás és a nyakláncának piszkálgatása vagy önsimogató mozdulatok, miközben te beszélgetsz vele. Ha ez úgy kedvességgel párosul és egy randi szerűségen történik meg, akkor az amolyan engedély arra, hogy közelíts felé, mert jó az út, amin haladsz.

Ja, hát amúgy meg, ha akarsz valamit egy lánytól, akkor minél előbb randira kell hívni. RANDI, RANDI, RANDI. nem várhatsz évekig, mire randira hívod, hiszen elmúlik a varázs. Még ha esetleg foglalt is a menyecske, akkor is érdemes minél előbb közelíteni felé, meghívni egy limonádéra vagy egy akármilyen kikapcsoló kis programra. Úgy van ez náluk, hogy addig érdekes egy faszi, amíg új. mert amíg új vagy számára, addig titokzatos is és így érdekes is.

Le lehet engem pontozni csajok, akkor is leírom a csúf igazságot: HAZUDNI KELL NEKIK. nem tudom miért vannak így bekötve, de a hazugságoktól izgalomba jönnek. Ha például nem a munkahelyeden ismerted meg és te amúgy egy targoncás vagy egy multi raktárában , akkor érdemesebb úgy hazudni például, hogy : vezető pozícióban vagy egy nemzetközi cégnél és ülő munkát végzel. hazudtál is, meg nem is. Titokzatos meredsz, meséltél, erre harapnak. Mondjuk így könnyebben bejutsz a bugyijukba, mint az igazsággal. Ha szóba kerül a fizetés, akkor eszedbe ne jusson a nettó jövedelmedről beszélni, mindig csak a bruttódat mond, de a "bruttó" szó nélkül.

Nem tudom, hogy miért, de ha lódítasz ilyen kegyes hazugságokat, akkor valamiért szimpatikusabb leszel a nők számára.

Fel kell építened a saját történeted, amely hasonlít a valóságra, csak természetesen szebb. Azt mondják, hogy nem szeretik, ha tárgyként kezelik őket. Azt nem szeretik, de ha te úgy gondolsz rájuk, mind egy kis kalandra, melyből van még vagy ezer rajtuk kívűl, akkor valamiért szimpatikusabb leszel.

A meséket szeretik. Szeretik, ha egy mesébe csöppennek bele. mindig hagynod kell magad kőrül nyitott kérdéseket, mert azt a fantáziájuk kipótolja. Ha tetszel neki, akkor a fantáziájuk úgy pótolja ki ezeket a nyitott kérdéseket, hogy tündérmesében érezzék magukat. ha nem tetszel nekik, akkor a képzeletükben egy csendes sorozatgyílkos leszel.

Olyan ez, mint egy állásinterjú. El kell adnod magad. olyan ez, mint egy ügynöki munka, el kell adnod a portékádat, ami te magad vagy.

Beszédedben mindig haladj az igazság mentén, de magadat azért fesd le kegyes hazugságokkal. Ha példáúl drogfüggő vagy, akkor mond, hogy már kipróbáltad a cuccot életed során. Ha szűz vagy barátom, akkor mond, hogy évek óta nincs senkid, kis szünetre vágytál.

És ide figyelj! Te nem egy unalmas gépészmérnök vagy, hanem egy feltaláló, aki jobbá teszi a gépeket vagy valami ilyesmi. Lehet gépészmérnök szakmád, de kicsit túl kell szárnyalnod szavaidban a valóságot. miért? mert amilyennek beállítod magad hitelesen, olyanná válik a testbeszéded. Kicsi az esély, hogy olyan keresztkérdéseket tegyenek fel neked, melyre nem tudsz valami olyan kamuválaszt adni, amely ellenőrizhetetlen.

ha anyáddal laksz, akkor az csak ideiglenes megoldás, mert épp járolapozzák a lakásodat.

Ez van sajnos, ez a csúf igazság. Legyen egy érdekes hobbyd. legyen hobby-d, mert ha nincs, akkor még azt hiszi a menyecske, hogy nem tudod majd lefoglalni magad a szabadidődben és őt fogod ellenőrizgetni. Mielőtt belekezdenél a facebook profilodat is tedd kicsit rendbe. Képzeld el, megosztottad a sok baromságot és megnézi egy lány, mit mond arra: ,,úr Isten, ki ez a proli dagonyapolgár?!"

A pénz egy dolog. Az nem érdekes, ha sok lóvéd van. Akkor se tudja, hogy mennyi az annyi, ha gazdag vagy, de akkor sem, hogy mennyi az annyi, ha szegény vagy.

Ennyi a trükk. Jó magam tartozkodok a hazugságoktól, ezért nem csajozom. Egyszer elmentem ezzel a tudással felvértezve egy randira és hát feleségűl is vettem az első lányt, aki amúgy egy bombanő volt. Igaz elváltunk.

Kiderűlt, mindketten hazudoztunk, szépítettünk az első randin. Ez normális, de nem biztos, hogy érdemes az elsőt mindjárt feleségűl venni. Jó, gyermekeim örülnek gondolom hogy a csillagokat is lehazudtuk az égről, szó szerint az első randijainkon. De akármikor veszekedés volt később, mindig az első randis hazugságoknál lyukadtunk ki. Utólag megbeszéltük (a válás után), igazából mindketten tudtuk, hogy kamuzik a másik de amit akkor egymás szemében láttunk, az minden képzeletet felűlmúlt és képtelenség lett volna ellenállni neki.

Istenhez csak Jézus által vezet az út, a lányok bugyijába pedig csak hazugságok révén lehet bejutni.

Aki nem hiszi, az próbálja ki. csajok, ti pedig pontozzatok le, így is-úgy is 50 %-os lesz végűl a válaszom.

2023. jan. 29. 09:16
 20/49 anonim ***** válasza:
25%
Az alfa az egy létező, jól körülírható fogalom. Csodálkozom, ha valaki ezt elveti.
2023. febr. 21. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!