Össze kell ismerkednem valakivel, akivel semmilyen közös nyelven nem beszélünk. Hogyan kerüljünk közelebb egymáshoz, hogy jó társaság legyünk egymásnak?
Semennyire nem beszélem az ő nyelveit és ő semennyire nem beszéli az én nyelveim. Azonban muszáj lesz összebarátkoznom vele, más okok miatt, és igazából az már látszik, hogy jól ki is jönnénk egymással, csak különböző nyelvek teljes mértékű akadályt jelentenek a kommunikációban.
Ő szívesen tanulná az én nyelveim (angol, német), engem annyira nem érdekelnek az ő nyelvei (ukrán, orosz). Azonban amúgy jó fej, szóval a személyisége érdekes lehet számomra. Na meg amúgy is elég időt fogunk eltölteni egymással. Valamilyen közös nyelvnek ki kell alakulnia.
Ötletek, hogyan lehetne ezt áthidalni? Akár valamilyen játékos megoldások, tippek?
Jelenleg az egyetlen megoldásunk a Google-fordító hangfelismerésen alapuló átfordítása.
Miért "kell" összebarátkoznotok, ezt nem értem.
Amúgy meg lehet közös főzöcskézés, városnézés, kirándulás, sport, társasjáték...
Nem làtom ennek az összeismerkedésnek semmi értelmét.
Rendeltél egy feleséget Ukrajnàból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!