Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mitől lesz valaki "vonzó",...

Mitől lesz valaki "vonzó", akivel szívesen ismerkednek az emberek? Nektek milyen emberek szimpatikusak már első ránézésre?

Figyelt kérdés
Valamiért kicsit különc vagyok és néha úgy veszem észre hogy szinte taszítom az embereket. Ha új társaságba kerülök, hiába próbálok nyitni, mindenki levegőnek néz és valamiért engem tartanak a legkevésbé érdekesnek. Középiskolában is kb egy hét alatt kialakultak a baráti társaságok, de egyikbe se sikerült bekerülnöm. Egy valaki volt az osztályban hasonló cipőben, vele jó barátok is lettünk. Ott az utolsó évre sikerült addig eljutni, hogy alsóbb osztályokból úgy mindent összevetve sikerült végül 5 emberrel jóban lenni. Akkor egész jól éreztem magam, végre nem voltam magányos. Igen, nekem 5 barát, akikkel tényleg nyáron is tartjuk a kapcsolatot, elhivnak helyekre, sokmindent megosztunk egymással, nekem sokat jelentett. Ez addig tartott amíg elballagtam. Mostanra maradt ebből két ember, akivel továbbra is tartjuk a kapcsolatot, találkozni kb 2 havonta jön össze mert mindenkinek megvan a maga dolga. Most kezdtem az egyetemet. Elhatároztam hogy most beleadok mindent és igyekszem végre társaságra találni. Nem jött össze. Hiába nyitok mások felé, utána beszélgetünk néhány percet és el is vagyok felejtve. A baráti társaságok itt is egyik percről a másikra kialakultak, természetesen nélkülem. Akik már tartják a kapcsolatot, programokat szerveznek. Mostanában nagyon kezd rám törni a magány. Napok óta nem ír nekem senki, nem keres senki. Pedig úgy beszélgetnék valakivel, úgy elmennék valahova valakivel. Hiába próbálkozom barátságos lenni, semmi eredménye. Mit kellene tennem?

2020. okt. 13. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Sok ember vonzó, jó társaság számomra, így inkább azokat emelem ki, akik nem azok. Ezek pedig az engem feszélyező emberek. A zárkózottak, a "kínosak", akik mellett hiába töröd magad, képtelenek feloldódni, emiatt pedig te sem érzed magad kényelmesen. Akiket nem lehet rávenni semmilyen közös szórakozásra, nem lehet velük hülyéskedni, nem lehet velük normálisan beszélgetni, mert csak hallgatnak nagyokat. Kikészülök az ilyen emberektől. Tudom, hogy sokan introvertáltak meg szoronganak, mint a szemét, de bennem ez undort kelt és csak rombolja a csapatot.
2020. okt. 13. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Én annak ellenére megértem a problémádat, hogy ez engem nem érint. Nekem inkább az a gondom, hogy hogyan is építsem le az embereket.

A konkrét kérdésedre nincs egy "egyenválasz", ez mindenkinél személyre szabott.

Így tök ismeretlenül azt mondanám neked, hogy az emberek nem szeretik a ragadós embereket, ne akarj mindenáron barátkozni!

...és erre meg:

"Napok óta nem ír nekem senki, nem keres senki. Pedig úgy beszélgetnék valakivel, úgy elmennék valahova valakivel."

Miért várod, hogy írjanak, keressenek? Írj te és keresd meg te a barátaidat és javasolj programot!

2020. okt. 13. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Az intelligencia szexi!Alapvető kommunikációs képességek! Önbizalom!

Humor! A bizalom megteremtésének képessége!

A külsőn kívül mi számít vonzónak? | ELITTÁRS

www.elittars.hu › pszichologia › vonzo-tulajdonsagok

A külső nem az egyetlen tényező, ami meghatározza, hogy egy randevún vonzónak hat-e majd, vagy sem. 5 további attraktív tulajdonság az ELITTÁRS oldalán!

Hiányzó: Mitől ‎| Tartalmaznia kell a következőket: Mitől

2020. okt. 14. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem attól,hogy nyugodtak,barátságosak,nem dühös emberek,akik utálnak.

A nyugodt,jóindulatú embereket sokan szeretik,ahogy én is.

Azért fontos a kölcsönös szimpátia is.

2020. okt. 16. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!