Ha nem értek a "nők nyelvén", is lehet jó életem?
35 éves srác vagyok. Még szűz. Soha nem voltam nővel, nem volt párkapcsolatom, nem szexeltem és nem is csókolóztam. Szeretem a Punnany Massif-ot és nemrég olvastam velük egy interjút.
Ebben az alábbi párbeszéd hangzik el.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wolfie: Húha, most egy szerény választ kéne kitalálni...
Rendben Man: Szerintem benne van az, hogy még azok a fricskák is, amik a női nem viselkedéséről írunk, azok is nagyon árnyaltak és nem direkt bántók; és ugyanakkor nagyon sok nőtisztelő mondat is elhagyja Roland száját. Ez szerintem fontos a nőknek, hogy "na, ez az ember még a fejében tartja, hogy mi a nő és mit követel meg tiszteletben."
Wolfie: Ha tudsz beszélni a nők nyelvén, akkor minden nyelven tudsz beszélni.
Rendben Man: Szerinted. Attól még nem leszel jó kémikus vagy gépészmérnök.
Wolfie: Nem, de jó életed lesz.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ironikus, hogy pont gépészmérnök vagyok. Szerintetek hogy lehet jó életem, ha nem értek a nők nyelvén?
Nem tartod ellentmondásosnak, hogy hazugságot javasolsz, aztán a saját példádon meséled el mihez vezet egy hazugságra épülő kapcsolat?
Kérdező, te meg már nem vagy srác, 35 éves férfi vagy.
Élvezd az életet, nőkkel, vagy nők nélkül és akkor jó életed lesz.
"Élvezd, hogyha rád tör a lámpaláz
Semmi sem bonyolult annyira, hogy ráparázz"
A nők szeretik, ha érdeklődik a férfi. Tudjál kérdezni. Ne fáraszd őket azzal, hogy te beszélsz, kérdezz inkább! Szerti-e a fagyit? elmenne-e veled fagyizni, cukrászdába, akárhova. Vagy hívd meg egy kávéra az egyik lányt, aztán meglátod. Nem kell várnod, amíg valaki nagyon tetszik, egy akármilyen nőt hívj meg, hogy gyakorold a kapcsolatteremtést a nőkkel!
És kérdezzél, mi a kedvenc színe, filmje, színésze, akármi és majd ők beszélnek szívesen. Dicsérd meg a frizuráját, körmét (ha ki van festve), stb.
Vannak aszexuális emberek, akik jól elvannak ebben az állapotban. Ha te is ilyen vagy, hogy nem zavar, hogy nincs társas kapcsolatod a nőkkel, akkor lehet jó életed, igen.
De gondolom valamennyire zavar, mert akkor nem kérdeznéd meg itt.
Amúgy a nőknek nincs külön nyelve, amit egy férfinak értenie kell. Nem kell túlmisztifikálni őket. Normálisan, tisztelettel kell velük beszélni, ahogy egy másik férfihoz is beszélnél alapesetben, és ennyi.
Nem volt neked valamilyen nagyon specifikus érdeklődési köröd gyerekkorodban?
Lehet asperger szindrómás vagy és ezért nehéz neked kommunikálni.
"Aki nem ért a nők nyelvén, az egy nő nyelvén se ért. A Wolfie-féle alfák nyilván értenek a nők nyelvén, ezért választék is akad nekik."
A nőket nem a saját nyelvük érdekli, hanem a tiéd meg az alfáké!!
:)
(Már ha érted a célzást?!)
Legyél meleg és meg van oldva. boldog leszel.
27/f/ugyanebben a cipőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!