Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nem értek a "nők nyelvén",...

Ha nem értek a "nők nyelvén", is lehet jó életem?

Figyelt kérdés

35 éves srác vagyok. Még szűz. Soha nem voltam nővel, nem volt párkapcsolatom, nem szexeltem és nem is csókolóztam. Szeretem a Punnany Massif-ot és nemrég olvastam velük egy interjút.

[link]

Ebben az alábbi párbeszéd hangzik el.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Wolfie: Húha, most egy szerény választ kéne kitalálni...

Rendben Man: Szerintem benne van az, hogy még azok a fricskák is, amik a női nem viselkedéséről írunk, azok is nagyon árnyaltak és nem direkt bántók; és ugyanakkor nagyon sok nőtisztelő mondat is elhagyja Roland száját. Ez szerintem fontos a nőknek, hogy "na, ez az ember még a fejében tartja, hogy mi a nő és mit követel meg tiszteletben."

Wolfie: Ha tudsz beszélni a nők nyelvén, akkor minden nyelven tudsz beszélni.

Rendben Man: Szerinted. Attól még nem leszel jó kémikus vagy gépészmérnök.

Wolfie: Nem, de jó életed lesz.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ironikus, hogy pont gépészmérnök vagyok. Szerintetek hogy lehet jó életem, ha nem értek a nők nyelvén?

2023. jan. 20. 17:34
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
81%

Nem tartod ellentmondásosnak, hogy hazugságot javasolsz, aztán a saját példádon meséled el mihez vezet egy hazugságra épülő kapcsolat?

Kérdező, te meg már nem vagy srác, 35 éves férfi vagy.

Élvezd az életet, nőkkel, vagy nők nélkül és akkor jó életed lesz.

"Élvezd, hogyha rád tör a lámpaláz

Semmi sem bonyolult annyira, hogy ráparázz"

2023. febr. 28. 17:21
 22/49 anonim ***** válasza:
78%

A nők szeretik, ha érdeklődik a férfi. Tudjál kérdezni. Ne fáraszd őket azzal, hogy te beszélsz, kérdezz inkább! Szerti-e a fagyit? elmenne-e veled fagyizni, cukrászdába, akárhova. Vagy hívd meg egy kávéra az egyik lányt, aztán meglátod. Nem kell várnod, amíg valaki nagyon tetszik, egy akármilyen nőt hívj meg, hogy gyakorold a kapcsolatteremtést a nőkkel!

És kérdezzél, mi a kedvenc színe, filmje, színésze, akármi és majd ők beszélnek szívesen. Dicsérd meg a frizuráját, körmét (ha ki van festve), stb.

2023. márc. 1. 11:18
 23/49 anonim ***** válasza:
73%

Vannak aszexuális emberek, akik jól elvannak ebben az állapotban. Ha te is ilyen vagy, hogy nem zavar, hogy nincs társas kapcsolatod a nőkkel, akkor lehet jó életed, igen.

De gondolom valamennyire zavar, mert akkor nem kérdeznéd meg itt.

Amúgy a nőknek nincs külön nyelve, amit egy férfinak értenie kell. Nem kell túlmisztifikálni őket. Normálisan, tisztelettel kell velük beszélni, ahogy egy másik férfihoz is beszélnél alapesetben, és ennyi.

2023. márc. 9. 00:50
 24/49 anonim ***** válasza:
81%
áh, hát én 24 éves koromig voltam szűz, akkor is csak külső szervező segítséggel sikerült elvesztenem, és attól sem lett jobb. Azért, mert ahol felnőttem, mindenki úgy viselkedett, mintha nem létezne szexualitás, én ezért elfojtottam a saját szexualitásomat, mert hogy (a családtagjaim viselkedése szerint) az nem normális, és a fantáziákba menekültem, ahol nem ÁRTOK senkinek a libidómmal. Na, ez pl. okozhat ilyen nyomorokat. De lehet neked más a bajod. De a gyermekkori mintáidat megvizsgálnám a helyedben.
2023. máj. 3. 12:20
 25/49 anonim ***** válasza:
66%
24 + de amúgy lehet jó életed, valaki teljesen belefeledkezik valamilyen tevékenységbe és alkot, kutat, üzletel, stb...
2023. máj. 3. 12:21
 26/49 anonim ***** válasza:
57%

Nem volt neked valamilyen nagyon specifikus érdeklődési köröd gyerekkorodban?

Lehet asperger szindrómás vagy és ezért nehéz neked kommunikálni.

2023. máj. 24. 12:29
 27/49 anonim ***** válasza:
10%

"Aki nem ért a nők nyelvén, az egy nő nyelvén se ért. A Wolfie-féle alfák nyilván értenek a nők nyelvén, ezért választék is akad nekik."

A nőket nem a saját nyelvük érdekli, hanem a tiéd meg az alfáké!!

:)

(Már ha érted a célzást?!)

2023. máj. 24. 22:45
 28/49 anonim ***** válasza:
33%

Legyél meleg és meg van oldva. boldog leszel.

27/f/ugyanebben a cipőben

2023. júl. 3. 01:52
 29/49 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem kell értened vmelyik nem nyelvén, ez általánosítás. Szerinted tök mások a nők és a férfiak? Szerintem elsősorban ember mindegyik. Te sztereotip női és férfi dolgokat különböztetsz meg, mik ezek?
2023. júl. 30. 11:18
 30/49 anonim ***** válasza:
18%
A gondolkodásukat nem érti. Nemtud velük kapcsolatot teremteni. Nem talàlja a közös hangot. Nem kelt vonzalmat stb stb.. Erre gondolt a kérdező utolsó
2023. júl. 30. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!