Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi az oka amikor egy 40...

Mi az oka amikor egy 40 körüli keveset kereső férfi nem talál magának csak nála idősebb,kicsit elhízott,elvált többgyermekes nőt?

Figyelt kérdés
Én udvaroltam elvált 30 feletti 4 gyerekes nőnek.Annak ellenére hogy egyedül nevelte 4 kiskorú gyerekét visszautasított.Az oka szerintem az volt,hogy jól nézett ki,vékony volt,így még válogathatott 4 gyerek mellett is.Molett,elhízott nőknél lett volna esélyem,pedig én nem vagyok az.De hogyhogy egy kövér nő vonzónak lát egy férfit,és hogyhogy egy vékony nő már nem látja vonzónak ugyanazt a férfit?F

2023. jan. 14. 14:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
26%

"keveset kereső"

Itt a kulcs. Ha sokat keresnél, egyből kellenél a többi nőnek is.

2023. jan. 14. 22:03
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak lenne jó kiállása stb, nem minden a pénz.
2023. jan. 15. 08:03
 33/36 anonim ***** válasza:
52%

Nem az életkoroddal van a gond 40 az új 20 , a lóvé a probléma.

Ápolt, fitt kinézet, és jó anyagi helyzet a titok kulcsa , na meg az hogy, elterjed közöttük a teljesítményem és a méret :) . Megrögzött agglegény vagyok, és ez már így is marad, mert nekem ez így jó. Bőrt a ce@kára annyit találok amennyit akarok. Pont a húszas éveik közepén- végén lévő nők vannak a legjobban megkergülve. Én pont kevés olyat találok aki fel tudja fogni hogy , nem fogom kitartani egyiket sem, és nincs összeköltözés.

39 vagyok jelenleg.

2023. jan. 15. 09:44
 34/36 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon érdekes a kérdés és a válaszok is elgondolkodtatóak.

Magyarázza el már nekem valaki: miért gondolkodnak olyan "kisfiúsan" állítólag ÉRETT FELNŐTT(!) férfiak?

Milyen családi környezetből jöttél Kérdező? Mi volt az alap felfogás akár a szüleid részéről, akár a tágabb rokonság párkapcsolati példáit látva?

Mire tanítottak a szüleid a nőkkel kapcsolatban - és az milyen mély nyomot hagyott benned? Miért rögzült benned ez a szemléletmód, hogy csak egyféle variáció létezik számodra (csinos nő, több gyerekkel)?

2023. jan. 16. 05:25
 35/36 anonim ***** válasza:
73%

Ez van haver.

Aki nem kell a kutyának se, mert elhízott, arcra se szép azok örülnek ha szóba áll velük egy férfi...

Aki jól nez ki, csinos, ad magára annak szinte mindegy hogy van 4 gyereke... válogathat.

Nyílván nem azt fogja választani aki keveset keres.

Ez ilyen játék...

2023. jan. 16. 16:42
 36/36 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem a magadfajták nem mernek kezdeményezni.

Egy értelmesebb fajta egyedülálló vékony nő meg szintén nem. A kövér nő meg mindent megtesz, gátlás nélkül kezdeményez, szóval...

2023. jan. 31. 03:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!