Mi az oka amikor egy 40 körüli keveset kereső férfi nem talál magának csak nála idősebb,kicsit elhízott,elvált többgyermekes nőt?
"keveset kereső"
Itt a kulcs. Ha sokat keresnél, egyből kellenél a többi nőnek is.
Nem az életkoroddal van a gond 40 az új 20 , a lóvé a probléma.
Ápolt, fitt kinézet, és jó anyagi helyzet a titok kulcsa , na meg az hogy, elterjed közöttük a teljesítményem és a méret :) . Megrögzött agglegény vagyok, és ez már így is marad, mert nekem ez így jó. Bőrt a ce@kára annyit találok amennyit akarok. Pont a húszas éveik közepén- végén lévő nők vannak a legjobban megkergülve. Én pont kevés olyat találok aki fel tudja fogni hogy , nem fogom kitartani egyiket sem, és nincs összeköltözés.
39 vagyok jelenleg.
Nagyon érdekes a kérdés és a válaszok is elgondolkodtatóak.
Magyarázza el már nekem valaki: miért gondolkodnak olyan "kisfiúsan" állítólag ÉRETT FELNŐTT(!) férfiak?
Milyen családi környezetből jöttél Kérdező? Mi volt az alap felfogás akár a szüleid részéről, akár a tágabb rokonság párkapcsolati példáit látva?
Mire tanítottak a szüleid a nőkkel kapcsolatban - és az milyen mély nyomot hagyott benned? Miért rögzült benned ez a szemléletmód, hogy csak egyféle variáció létezik számodra (csinos nő, több gyerekkel)?
Ez van haver.
Aki nem kell a kutyának se, mert elhízott, arcra se szép azok örülnek ha szóba áll velük egy férfi...
Aki jól nez ki, csinos, ad magára annak szinte mindegy hogy van 4 gyereke... válogathat.
Nyílván nem azt fogja választani aki keveset keres.
Ez ilyen játék...
Szerintem a magadfajták nem mernek kezdeményezni.
Egy értelmesebb fajta egyedülálló vékony nő meg szintén nem. A kövér nő meg mindent megtesz, gátlás nélkül kezdeményez, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!