Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi az oka amikor egy 40...

Mi az oka amikor egy 40 körüli keveset kereső férfi nem talál magának csak nála idősebb,kicsit elhízott,elvált többgyermekes nőt?

Figyelt kérdés
Én udvaroltam elvált 30 feletti 4 gyerekes nőnek.Annak ellenére hogy egyedül nevelte 4 kiskorú gyerekét visszautasított.Az oka szerintem az volt,hogy jól nézett ki,vékony volt,így még válogathatott 4 gyerek mellett is.Molett,elhízott nőknél lett volna esélyem,pedig én nem vagyok az.De hogyhogy egy kövér nő vonzónak lát egy férfit,és hogyhogy egy vékony nő már nem látja vonzónak ugyanazt a férfit?F

2023. jan. 14. 14:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
77%

Tegyél be egy aktuális egész alakos képet magadról kérdező! Aztán mögé egy 30 as nőt aki szeretnél.

Őszintén segítünk

2023. jan. 14. 15:24
 22/36 anonim ***** válasza:
79%

Banyek..

Ezért nincs nőd mert egy picsogsz itt is meg sajnáltatod magad. Egy nőnek sem nem kell egy ilyen típusú “férfi”. Erős, magabiztos, határozott. Ha ez a 3 megvan akkor lessz nőd.

2023. jan. 14. 15:25
 23/36 anonim ***** válasza:
84%

De miért nem próbálsz kicsit fejlődni, hogy vonzóbb legyél az általad kinézett nőknek?

Sportolni, hogy izmosabb legyél.

Jobban öltözködni, több lesz az önbizalmad.

Tanulni valamit, amivel jobb állásod lehetsz, többet kereshetsz.

Ráadásul a sport, tanulás közben simán meg tudsz ismerkedni olyan nőkkel, akiknek hasonló az érdeklődése a tiédhez.

Már azzal, hogy értelmesen elfoglalod magad, meg fog változni a mentalitásod, kisugárzásod: nem fogod olyan nyomorúságosnak érezni magad, és ezt fogod éreztetni a körülötted lévőkkel is.

Nőként mondom, hogy semmi nem kevésbé vonzó, mint egy olyan férfi, akinek semmi célja, semmi szenvedélye, nem akar változni, előrelépni, fejlődni.

Nem a külső az, ami taszító egy férfiben, hanem ezek a tulajdonságok.

2023. jan. 14. 15:38
 24/36 anonim ***** válasza:
94%
Attól, hogy átlagos kinézetü ember vagy, még minden nönek, akár a legelhanyagoltabbnak is JOGA VAN nem összejönni veled, ha nem vagy szimpatikus, vonzó neki!
2023. jan. 14. 15:53
 25/36 anonim ***** válasza:
92%

40 felett egy csóró ffi örüljön, ha egyáltalán kap még nőt! :D

Am. nem értem, hogy a kérdezőnek nem jó akárki, de ő meg fel van háborodva, ha ő se kell akárkinek...

Szerintem itt a hozzáállással van a baj, mert csak kövéret meg csak jól kinézőt lát a kérdező és nem mögötte az embert!

Ennyi idős korra azért már fel szoktak nőni az emberek és nem csupán a külső alapján dönteni, hanem észrevenni a belső tulajdonságokat is, amelyek meg tudnak szépíteni kívülről is egy embert és amelyek nagyban meghatározzák a közös életet.

Kérdező!

40 felett vagy már, a korodbeli normális nők mind elkeltek, tehát valszeg gyerekük van. Próbálj meg ismerkedni az emberrel is és ne csak a külsejük alapján ítélj, hogy ez kövér, nem kell, de ez meg jól néz ki, akkor biztos jó lesz, mert sokat fogsz még csalódni!

2023. jan. 14. 16:21
 26/36 anonim ***** válasza:
76%
Egy kövér nő tisztában van a korlátaival, nem válogat úgy, mint egy olyan, aki megteheti és sokkal toleránsabb is a másikkal, jobban elfogadja a másik hibáit, mint az, aki mindenkinek kell, tehát megteheti, hogy visszautasítson, hiszen kaphat nálad még sokkal jobbat is százszor!
2023. jan. 14. 16:27
 27/36 anonim ***** válasza:
93%

Nem mindenkinek ugyanaz jön be, nem úgy működik, hogy ha valakinek tetszel, akkor minden más nőnek is vonzó leszel. Emellett erősen benne van az is, hogy annak a teltebb nőnek sem te lennél az ideálja, de tudja, hogy ő kevésbé tud válogatni, alacsonyabban van nála a léc és azt megugrottad, így ő ismerkedett volna veled. Az a csinos, 30-as nő meg nem, mert hiába van 4 gyereke, nem köteles bárkivel összejönni, aki érdeklődést mutat iránta. Valószínűleg úgy van vele, hogy inkább van egyedül, mint olyannal, akivel valójában nem akar.

"De szerintem itt egyszerűen arról volt szó,hogy csinos volt a 4 gyerek ellenére,és nem akart összeállni egy ilyen csóró,átlagos kinézetű sráccal"

Jól látod, pont erről van szó. Ráadásul lehet számára nem átlagos vagy, hanem abszolút nem vagy az esete.

2023. jan. 14. 17:04
 28/36 anonim ***** válasza:
89%

"De szerintem itt egyszerűen arról volt szó,hogy csinos volt a 4 gyerek ellenére,és nem akart összeállni egy ilyen csóró,átlagos kinézetű sráccal"

És miért KELLETT VOLNA összeállnia olyan valakivel, aki nem szimpatikus neki?

2023. jan. 14. 17:08
 29/36 anonim ***** válasza:
90%
Hát az is lehet, hogy egyébként ronda vagy, csak a kövér nő így is elfogadott volna, a másik meg nem.
2023. jan. 14. 17:09
 30/36 anonim ***** válasza:
75%
Szoval te atlagos csoro pasikent akarsz csinos nőt. Felejtsd el nyugodtan.
2023. jan. 14. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!