Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi az oka amikor egy 40...

Mi az oka amikor egy 40 körüli keveset kereső férfi nem talál magának csak nála idősebb,kicsit elhízott,elvált többgyermekes nőt?

Figyelt kérdés
Én udvaroltam elvált 30 feletti 4 gyerekes nőnek.Annak ellenére hogy egyedül nevelte 4 kiskorú gyerekét visszautasított.Az oka szerintem az volt,hogy jól nézett ki,vékony volt,így még válogathatott 4 gyerek mellett is.Molett,elhízott nőknél lett volna esélyem,pedig én nem vagyok az.De hogyhogy egy kövér nő vonzónak lát egy férfit,és hogyhogy egy vékony nő már nem látja vonzónak ugyanazt a férfit?F

2023. jan. 14. 14:44
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%
Te objektívan nézed a tulajdonságokat. Egy kapcsolat nem így működik. Nem tetszettél, kész. Lépj tovább. Meg azért 4 gyerek. Atyaég. Kell az neked?
2023. jan. 14. 14:59
 12/36 A kérdező kommentje:
Viszont többgyermekes,kövér nőnek tetszettem már.Össze kellett volna jönnöm vele,ha nem is tetszik,és talán most én is élhetném az átlag férfiak életét.Lenne munka,nő,gyerek,még ha a gyerek nem is az enyém lenne.Rendes,családi életet élhetnék.
2023. jan. 14. 15:02
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Nők közül, ki kicsit jobban néz ki mint az átlag, az válogatós nem is kicsit. Ne szívd mellre kérdező, próbálkozz tovább, de ne olyanoknál, akik nem vonzók számodra!
2023. jan. 14. 15:04
 14/36 A kérdező kommentje:
Talán megérdemlem hogy egyedül maradtam,hiszen én is visszautasítottam nőket,ahogy engem is visszautasítottak.De én nem tartottam magam soha olyan rossz pasinak,hogy nekem ne lehetne egy jó nőm.
2023. jan. 14. 15:05
 15/36 anonim ***** válasza:
80%

TE miért nem jöttél össze olyan növel, aki nem tetszett neked???

Ha a te részedröl elég volt annyi, hogy nem az eseted, akkor miért nem elfogadható egy nö részéröl ugyanez? Az anyukának nem tetszettél, ezért nem akart veled lenni - ez 100 %-ban érthetö dolog.

2023. jan. 14. 15:05
 16/36 anonim ***** válasza:
23%
Csak kövér alfától gyerekes - nőnek lehetsz jó. Fogadd el vagy egyedül is lehet maradni.
2023. jan. 14. 15:07
 17/36 A kérdező kommentje:
15 de nekem nincs 4 gyerekem és kövér sem vagyok.Jó,sportos alkatom sincs,izmos sem vagyok,kigyúrt sem.De nem vagyok csúnya,inkább átlagos.Egy csinos 30-as nő simán összejohetne velem.Nem értem,miért csak az 50 körüli,elvált,molett nőknek tetszem.
2023. jan. 14. 15:11
 18/36 anonim ***** válasza:
92%
Volt haveromra emlékeztetsz, kérdező. Csóróként kell az ilyen meg olyan TikTok- meg Instagram-r*banc, aztán meg sírás van, hogy hoppon maradsz. :D Én sem vagyok annyira sikeres pasas, de valahogy mégis több kontaktom volt már nővel.
2023. jan. 14. 15:12
 19/36 A kérdező kommentje:
Az a baj azzal ha jól néz ki valaki,hogy gondolhatja azt hogy talál jobbat is az éppen neki udvarlónál.Én is így voltam vele,még úgyis hogy soha nem voltam jó pasi.Én meg voltam róla győződve,hogy találni fogok egy csinos,30-as egyedülálló csajt.
2023. jan. 14. 15:16
 20/36 anonim ***** válasza:
83%
Neked a belsőd nincs rendben kérdező. Társnak a jelenlegi állapotban olyan nőt fogsz találni, akinek szintén nincs. Egy kívül-belül jó állapotú nő nem fog a hátán cipelni. 30-as vagyok, hiába jönnél be külsőleg, ha érezném, hogy valami belül nem oké. Amikor valakire azt mondjuk, hogy nem az esetünk, nem a külsőre célzunk. Én legalábbis.
2023. jan. 14. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!