Mi az oka amikor egy 40 körüli keveset kereső férfi nem talál magának csak nála idősebb,kicsit elhízott,elvált többgyermekes nőt?
Figyelt kérdés
Én udvaroltam elvált 30 feletti 4 gyerekes nőnek.Annak ellenére hogy egyedül nevelte 4 kiskorú gyerekét visszautasított.Az oka szerintem az volt,hogy jól nézett ki,vékony volt,így még válogathatott 4 gyerek mellett is.Molett,elhízott nőknél lett volna esélyem,pedig én nem vagyok az.De hogyhogy egy kövér nő vonzónak lát egy férfit,és hogyhogy egy vékony nő már nem látja vonzónak ugyanazt a férfit?F2023. jan. 14. 14:44
A kérdező szavazást indított:
Ha csak kövér nőknek tetszik egy férfi nincs probléma
Aki kövér nőnek tetszik,tetszhet vékony nőnek is.
Aki vékony válogathat,aki meg nem az nem ilyen egyszerű
41 szavazat
1/36 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem,a Jóisten akar engem ráerőltetni hogy olyan nővel jöjjek össze aki nem vonzó számomra.
2023. jan. 14. 14:47
2/36 anonim válasza:
Mivan? Mégis mit akartál tőle, amit visszautasított? Mert pl. férjhez menni én sem akarnék többet.
3/36 A kérdező kommentje:
2 tetszett nekem,össze akartam jönni vele.De azt mondta nem vagyok az esete, másmilyen külsejű férfiak jönnek be neki.Mondta mindezt úgy,hogy 4 kiskorú gyereket nevelt egyedül.
2023. jan. 14. 14:50
4/36 anonim válasza:
Miért jönnél össze egy olyan nővel, aki nem vonzó számodra? Én pl. kövér nő vagyok, és inkább vagyok egyedül, mint olyannal, aki nem vonzó. Neked miért nem megy ugyanez?
5/36 anonim válasza:
Ja értem. Nem jöttél be neki, de szerinted mivel van 4 gyereke, ő már nem válogathat. Nem kell ezt így agyongondolni. Nem tetszel neki, kész. Ez olyan, mintha csak azért járjon veled egy csaj, mert nincs barátja?
6/36 anonim válasza:
Meg azt se értem, miért vagy felháborodva azon, hogy a négygyermekes anyuka válogat. Jól is teszi, nem mindegy, hogy milyen férfi kerül mellé, ennyi gyerek mellett!
7/36 anonim válasza:
2 oka van:
40 körüli
Keveset kereső
8/36 anonim válasza:
Tehát ne válogasson a te értelmezésedben egy 4 gyerekes nő? Örüljön, hogy szóba állsz vele?
Tudod, inkább örökre egyedül maradnék, ha hasonló önreflexió nélküli ember lenne csak a választék, mint te.
9/36 A kérdező kommentje:
5 azzal próbáltam magam vigasztalni,hogy biztos azért nem kellettem neki mert nincs gyerekem,neki meg olyan férfi kellett volna akinek szintén van gyereke.De szerintem itt egyszerűen arról volt szó,hogy csinos volt a 4 gyerek ellenére,és nem akart összeállni egy ilyen csóró,átlagos kinézetű sráccal🙁
2023. jan. 14. 14:57
10/36 anonim válasza:
Csóró vagy és öreg? Nem elég indok ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!