Kezdek belebetegedni a magányba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Alapvetően introvertált személy vagyok, de néha szükségem lenne egy kis társaságra. A baj az hogy az összes barátom messze lakik, így találkozni nem tudunk az egész városban nincs barátom meg ebben a városban max a nyugdíjjasok meg a kocsmatöltelékek érzik jól magukat annyira egy semmi. Elköltözni nincs lehetőségem. Próbálkoztam netes ismerkedéssel, de egyszerűen senki nem vevő rá. Az emberek közömbösek velem, nem mutatnak érdeklődést, nem keresik a társaságomat és ez elég rosszúl esik. Mit tehetnék ilyenkor?2023. jan. 11. 16:25
11/15 anonim válasza:
Írj magadról 20 dolgot, ami érdekel. Játék, film, téma. Ehhez tudna kapcsolódni az, akit szintén érdekel.
12/15 A kérdező kommentje:
Sokszor próbálkoztam már ezzel, senkit se érdekelt.
2023. jan. 11. 16:57
13/15 anonim válasza:
Kedves kérdező!Hogy állsz a magánnyal?
14/15 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy állok
2023. jan. 23. 15:40
15/15 anonim válasza:
Melyik ez a város amit nem eszeretsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!