Kezdek belebetegedni a magányba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Alapvetően introvertált személy vagyok, de néha szükségem lenne egy kis társaságra. A baj az hogy az összes barátom messze lakik, így találkozni nem tudunk az egész városban nincs barátom meg ebben a városban max a nyugdíjjasok meg a kocsmatöltelékek érzik jól magukat annyira egy semmi. Elköltözni nincs lehetőségem. Próbálkoztam netes ismerkedéssel, de egyszerűen senki nem vevő rá. Az emberek közömbösek velem, nem mutatnak érdeklődést, nem keresik a társaságomat és ez elég rosszúl esik. Mit tehetnék ilyenkor?2023. jan. 11. 16:25
1/15 anonim válasza:
Hát az én baráti köröm nagy része már külföldön él. Netes ismerkedéssel sose volt gondom, de most a legtöbb ismerősöm netes játékok révén szereztem. Köztük több azóta már tényleges, hús vér barát is. :)
2/15 anonim válasza:
Üdv a 21. században. Sokat nem tehetsz ez ellen, tapasztalatból tudom. Foglald el magad mással, amit szeretsz csinálni, demagóg duma de csak ez segít. Nézz filmeket, olvass, játssz játékokkal, akármi.
3/15 A kérdező kommentje:
Régen évekik online játékoztam, szereztem barátokat, de már egyikkel se tartom a kapcsolatot, mindenki éli a sajátbéletét. Azóta inkább egyedül szoktam játszani, a kompetitív játékokat meg hanyagolom a sok csaló és toxikus személy miatt.
2023. jan. 11. 16:32
4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem igazán lelem örömömet semmiben ha nincs kivel megosztani
2023. jan. 11. 16:33
5/15 anonim válasza:
Játssz single playert, pl. Sims a jó időtöltés, sok mindent lehet benne csinálni és ott történhetnek úgy is a dolgok ahogy az ember szeretné, ellentétben a valósággal (pl. Simsben hiába csinálsz egy karaktert csúnyára vagy nincs pénze, ugyanúgy össze tud jönni sim csajjal, mintha gazdag és jóképű lenne, erre való világban semmi esély nincs).
6/15 anonim válasza:
Én mmo-kkal kötöm le magam ilyenkor. Barátokat is lehet szerezni és szórakoztat, meg megy vele az idő. Vagy írok.. Zenét, történetet, bármit amivel úgymond egy másik világba "utazok" amíg nem lesz a való életben is valami aktivitás.
8/15 A kérdező kommentje:
Mmo-zni már nincs időm sajnos.
2023. jan. 11. 16:41
9/15 anonim válasza:
Menj társas tánc órákra, vagy edzőtermi csoportos órákra, esti nyelvtanfolyamra. Nem viccelek, sokat segít. Ki kell mozdulni, valódi élményeket szerezni, introvertáltként alaposan le fog fárasztani, remekül fogsz aludni.
10/15 A kérdező kommentje:
Esti műszak után se időm se energiám ilyenre
2023. jan. 11. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!