Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az utóbbi időben egyre jobban...

Az utóbbi időben egyre jobban eluralkodott rajtam a magány?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, az én életem úgy alakult sajnos, hogy nem hoztam magammal barátokat az iskolából, vagy aki meg is maradt, az sem olyan igazi "barát", inkább csak rajtam maradt csúnyán mondva, de van hogy hosszú hetekig le sem.. Szóval igen, már évek óta teljesen egyedül vagyok, egy darabig úgy voltam vele, hogy barátok., minek az?. Magányos farkas leszek akkor, nem gond az nekem. Nagyon sok ideig el is voltam a saját magam kis hobbijaival/saját őrületemmel, de egy idő után minden közömbössé vált, mondhatni kiégtem. Hiába van munkám, mert a kutya sem nyitja rám az ajtót, azt sem tudják hogy élek-e (persze szülők, pár rokonon kívül). Hiába a munka (ott is sokszor vagyok egyedül), mert ott addig el-el beszélgetek, de a nap többi 16 órájában totálisan egyedül vagyok. Próbáltam persze szánalmas módon az interneten keresgélni emberkéket, de a beszélgetés mindig 1-2 nap után abbamaradt, nem tudtunk témát felvetni, ízlésünk sem egyezett stb. Én nem írtam, ha ő sem, de ha mégis, akkor is egy válasznál többet nem kaptam, és úgy éreztem hogy nem igazán akar társalgást folytatni velem az illető. Meghát nem is tudom igazán hol lehetne barátkozni, szórakozó helyekre én nem járok például. Van valaki hasonló cipőben? Néha jól esne az embernek egy kedves szó, kijárkálni valahova, írogatni kirándulni, bármi.

2022. dec. 25. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja szeretne akkor segített volna gyerekkoromban
2022. dec. 30. 06:38
 12/13 anonim ***** válasza:

#11-es!

Tudod, ő mindig azon van, hogy a legjobb legyen nekünk.

De van, hogy bizonyos élethelyzetekben az ember valamiért még nem érti meg eléggé, hogy Isten mit akar, vagy még nem tud róla eleget, még nem hallott róla, stb.

Azonban öröm és jó az, hogy az ember hallhatja/olvashatja az Isten igazi örömhírét. És, hogy végre kapcsolatba kerülhet vele önszántából, ha eddig nem próbálta.

Akármi is volt, hidd el, hogy ő a legjobbat akarta neked és mindig is szeretett téged!

Ami meg történt, az nem az Ő hibája volt, hanem inkább az emberek gonoszságáé, hibáié, véletlen dolog, vagy valami egyéb.

Az Isten a világot miután megteremtette, bizonyos szempontból magára hagyta, hogy menjenek benne a dolgok a természet alapvető szabályai, az emberek akarata szerint - Mivel szabad akaratot adott az embernek. És gyakran ezek szabják meg, ezek alakítják, hogy mi történik a világban. Azonban amikor úgy ítéli meg, hogy az a jó, közbeavatkozik.

De gyakran, mint írtam ez nem így van. Ha valaki bízik benne, akkor viszont látja a dolgait, a Szent Lélek megjelenti az eljövendő dolgokat, az igazságot azoknak, akik már vették azt. És annak hinni is könnyebb. És Isten a tenyerén hordoz minket, kik Őbenne bízunk.

Arról, hogy miért van az, hogy Isten nem akadályoz meg minden gonoszságot, olyankat akár, amik ártatlanokkal történnek, arra ezt is tudnám még írni:

"Mert nem pihen meg a gonoszság pálcája az igazak részén, hogy rosszra ne nyújtsák ki kezeiket az igazak." - Zsoltárok könyve 125:3

Azonban azt is kell tudd, hogy Isten vissza akarja adni az embernek a boldogságát! Amit elvett az élet, azért kárpótolja az embert! Hidd el!

Veled is így van. És bárki mással is. Csak higgy benne! Bízz benne! És ne kételkedj hitedben!

Van még egy ilyen is:

"És kipótolom néktek az esztendőket, amelyeket tönkre tett a szöcskő, a cserebogár és a hernyó és a sáska; az én nagy seregem, amelyet reátok küldöttem.

És esztek bőven és megelégesztek, és magasztaljátok az Úrnak, a ti Isteneteknek nevét, aki csodálatosan cselekedett veletek, és soha többé nem pironkodik az én népem.

És megtudjátok, hogy az Izráel között vagyok én, és hogy én vagyok az Úr, a ti Istenetek és nincs más! És soha többé nem pironkodik az én népem." - Jóel könyve 2:25-27

Ezt ugyanúgy veheted a saját életedre vonatkozónak is. Ugyanis a te számodra is ugyanúgy kipótolja a rossz éveket az Ő ajándékaival, igazságával, szeretetének tetteivel. Ha bízol és követed és alázattal vagy vele, akkor mindent helyre tud hozni az életedben!

Kívánok minden jót és sok évet szeretetben, boldogságban és igazságban.

Jézus nevében légy áldott!

A #10-es válaszoló vagyok

2022. dec. 30. 21:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Legjobbat akarta? Akkor a gyerekkorom miert volt szar? Miert olyan emberek neveltek, akiknek nem lett volna szabad gyeret vállalniuk? Miert én iszom meg a levét annak hogy a balf*sz g*ci nyomorék f*sz gyereket vállalt, ahelyett hogy kikoltozott volna az erdobe egyedul? Az elmult 20 évnek 0 értelme volt

B*ssza meg a k*rva isten a k*rva anyját!!!

2022. dec. 31. 05:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!