Az utóbbi időben egyre jobban eluralkodott rajtam a magány?
Igazából a fenti kommentem az együttérzés ékes bizonyítéka. A nem-Chad a nőknél nem sikeres férfiak gyűjtőneve. Incelnek is nevezhetném, csak ez a kifejezés kompromittálódott.
Nyilván egy nőre lenne szükséged, de nem rendelkezel alfahím adottságokkal. Ez a te problémád leegyszerűsítve.
hasonló vagyok,szívesen beszélgetnék csak az a gond hogy nem vagyok valami beszéded és elég unalmas vagyok. kb mint te nem sértésként akartam írni.Ettől függetlenül ha tennél egy próbát írj.
Az a fajta ember vagyok aki nagyra értékeli ha keresik és egy idő után ezt nagyon szívesen viszonozza is,ha tényleg azért keresik mert szimpatizálnak vele.
akkor már csinálhatnánk egy csoportot is, mert már legalább hárman vagyunk:D
Budapestiek vagytok?
Annyi biztos, hogy Isten segít.
Nem tudom hiszel-e Jézus Krisztusban, de a válaszomban elhelyezem azt, amit mindenképp tudnod kell:
Isten szeret bennünket!
Annyira, hogy az Ő egyetlen fiát, Jézus Krisztust adta értünk, hogy nekünk örök életünk legyen.
Jézus eljövén, tanította az embereket, meggyógyította őket bajaikból, gonosz szellemeket űzött, hirdette nekik az Isten igazságát.
Majd semmi gonoszat nem tévén elfogták, megkínozták, kigúnyolták őt. Majd keresztre feszítették, ezzel megölvén őt. De ő harmadnapra feltámadt! És nem tudta a halál őt fogva tartani. Legyőzte a gonosz minden erejét. És felment az Isten jobbjára. És örökké él! És ő a mindenség Ura.
És aki hisz Jézusban, annak is örök élete van.
És nyugodtan kérd őt bármely bajoddal kapcsolatban hittel és alázattal!
És Ő, ha az akarata szerint kéred, megadja, amit kérsz!
Ő szeret.
Én most ennyiben tudtam segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!