A társadalom náci alapú, keményen diszkriminál külső alapon?
60
Manapság valóban a külsőről szól minden. A többi csak körítés.
Ha jól nézel ki akkor beléd látnak mindenféle megnyerő pozitív belső tulajdonságot, de nem csak a lányok, hanem a chadek is. A chadek is mintha bhuzik lennének egyszerűen csak lógni akarnak veled ha jól nézel ki. Mondasz egy idióta baromságot és röhögnek rajta és dicsérnek, ergo felhúzzák az egod és önbecsülésed a maxra.
Szerintem így működik a társadalmi genetikai szelekció, az állatpopuláció (avagy az ember) óvja, kíméli, védelmezi és felemeli a jó genetikájúaknak vélteket, hogy ők szaporodjanak. Minden tagja a populációnak azon dolgozik, hogy az alfahím és alfanőstény pározhasson, mert az jobb a fajnak.
Ennyit az emberi párválasztásról, szexualitásról. 100% ösztön és genetika.
60, nyilván az űrkutatás egy elég ritka dolog, de arra akartam utalni, hogy van ilyen is. És persze, biztos van egy olyan réteg akit csak a divat meg a celebvilág érdekel, de tekintve, hogy én sem konyítok ehhez, hamar elkerülöm őket. Mégis, tapasztalataim szerint 10ből 8 lánynál akad bőven más téma is. Szerintem azoknál merülhet ez fel akik akikkel nem tudsz mélyebbre hatolni. Ez tulajodnképpen az időjárásról való beszélgetés egy formája:D
És nem, Google keresés kapcsán nem (csak) online ismerkedésre gondoltam. Attól még, hogy egyszer beszéltél egy lánnyal és rájöttél mi érdekli, semmi nem köt meg, hogy ott és akkor muszáj brillíroznod. Sőt, ami azt illeti kevesen kedvelik azt a fajta ismerkedést ami legelső alkalomnál túl mélyre hatol. Szóval van idő felkészülni a következő találkozásig.
Rááááadásul ha egy csaj kapcsán megismersz eg ytémakört aztán a csaj kioffol, atótl még a tudás a tiéd marad, így a következő lánynál már tudsz villogni ezzel a tudással. Ő meg azt fogja látni, hogy hú de tájékozott vagy, mindenhez is értesz egy kicsit. :D
62
“ Rááááadásul ha egy csaj kapcsán megismersz eg ytémakört aztán a csaj kioffol, atótl még a tudás a tiéd marad, így a következő lánynál már tudsz villogni ezzel a tudással. Ő meg azt fogja látni, hogy hú de tájékozott vagy, mindenhez is értesz egy kicsit. :D”
Ez csak akkor működik ha nézel ki valahogy.
Ha ronda vagy egyszerűen nem beszélgetnek veled.
Kérdező
Ha ennyire ragaszkodsz ehhez az alaptézisedhez, miért tetted fel kérdésben, hogy így van-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!