Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A társadalom náci alapú,...

A társadalom náci alapú, keményen diszkriminál külső alapon?

Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 17:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
84%
Ok, látom nagyon beakadt ez a jólnézki duma. Jó nagy baromság, de ha neked ez kell, mérgezd magad vele. Mindneki azt hazudik magának amit akar.. Deee érdemesebb olyat hazudni, amivel előrébb vagy..
2023. jan. 2. 14:55
 52/65 anonim ***** válasza:
54%
Ha azt hazudod magadnak, hogy lehet sikered a nőknél jó kinézet és pénz nélkül, az csak csalódáshoz vezet. Én tudom, túl vagyok már ezen a szakaszon.
2023. jan. 2. 15:03
 53/65 anonim ***** válasza:
84%
Hát én meg pont az ellenkezőjéről bizonyosodtam meg ugyanezen önhazugság kapcsán:D Nem tudtam, hogy lehetetlen, úgyhogy megcisnáltam, sorry.
2023. jan. 2. 15:06
 54/65 anonim ***** válasza:
54%
Ez szépen hangzik, de csak bullshit.
2023. jan. 2. 15:10
 55/65 anonim ***** válasza:
91%
54, csak ismerem magamat és tudom, hogy van-e nőm vagy sem:D
2023. jan. 2. 15:11
 56/65 anonim ***** válasza:
54%
Azt valószínűleg tudod, de azt ezek szerint rosszul ítéled meg, hogy mennyire nézel ki jól.
2023. jan. 2. 15:12
 57/65 anonim ***** válasza:
84%

Vagy csak nem akadok fenn ilyesmin és túllépek rajta.

Jó hallgatóság vagyok, empatikus vagyok, megértem és érdemben hozzá tudok szólni a lányok dolgaihoz. Ezeknek köszönhetően bizalmas infókat is rámbíznak a lányok amit ennek megfelelően is kezelek, de persze hülye lennék nem felhasználni. Gimiben volt egy lány akivel annyiból állt a kapcsolatunk, hogy ő beszélt én meg hallgattam és megettem a mekiben amaradékát:D Jól is laktam meg meg is tudtam mindent is róla is, meg az ismerettségi körünkről is. :D

El tudom hitetni másokkal, hogy magabiztos, határozott vagyok. Mindig van pár ötletem, hogy mi legyen, így nem kapja meg a csaj, hogy "nekem mindegy, legyen ahogy szeretnéd" amit utálnak a lányok. Azt már nem kell tudniuk, hogy összesen 3-4 ötletem van és mindenkinél ugyanezeket sütöm el:D

Persze ezekhez az is kell, hogy odafigyeljek rájuk is, meg magunkra is, illetve, hogy fejben is tartsam miről beszéltek, mit tudok, miről tudok, de nem tudhatnék, stb... Nem emelném ki, ha nem lenne manapság az is nagy tlejesítmény, hogy ha valaki meg tudja mondani mit evett tegnap reggelire. De manapság az emberek figyelmetlenek és nem egyeznek meg semmit, így önmagában ez a két képesség is aranyat ér.

Emellett gitározok, éneklek, verset és dalszöveget írok, szenvedélyesen szerepjátszom, imádom a geek-irodalmat, régi szóhasználattal élve kocka vagyok.

Eddig egyedül anyám mondta, hogy jóképű vagyok:D De egy egészséges szülői háttérben ezt minden fiúnak meg kell kapnia az anyjától. Korombeli lány még kérdésre is csak annyit mondott, hogy "hááát, okés vagy":D De inkább nem firtatom. A lányokat nem is érdekli, mert a fentiekkel bőven jó vagyok náluk.

Az a gond az incelekkel, hogy az thiszik csak a rémrondák és az Adoniszok 8chadek) vannak, és megfeledkeznek arról a röpke 75%-nyi férfiről akik a kettő között vannak és a belső értékeik többet nyom a latba mint a küllemük. Pedig kimondható, hogy a férfiak döntő többsége nem a külseje miatt csajozik be.

2023. jan. 2. 15:31
 58/65 anonim ***** válasza:
Na, nekem még anyám se mondta soha, hogy jól nézek ki, maximum annyit, hogy nem vagyok különösebben ronda. Lányok meg főleg nem. Igaz, a legtöbb lánnyal közös témám sincs, mert nem vagyok otthon a divat és a celebek világában.
2023. jan. 2. 15:43
 59/65 anonim ***** válasza:
84%

"Igaz, a legtöbb lánnyal közös témám sincs, mert nem vagyok otthon a divat és a celebek világában."

Na, ez a mondat tényleg jól rávilágít a problémára, már csak azért is, mert azt feltételezed, hogy a legtöbb lány a divat és a celebek iránt érdeklődik. Nem mondták még, hogy az Insta-sztorik nem valós képet festenek a világról?:D Mint írtam, az egészhez elsősorban az kell, hogy odafigyelj rájuk. Ha ez megvan, akkor már tudod, hogy mi érdekli őket. Ha meg nagyon teperni akarsz akkor 2-3 google kereséssel összekaparsz annyi infót az adott témáról ami alapján már fel tudsz tenni néhány primitív kérdést. És akkor a nő besézln ikezd arról amit szeret és mivel hozzád köti azt, hogy arról beszélhet amit szeret, téged is megkedvel:D Tök értelmetlen, de ez tapasztalat:D

De a legtöbb esetben inncs szükség önképzésre otthon, magadtól is kiötölhetsz 3 kérdést az elhangzottak alapján amiből beszélgetést lehet összehozni a témában.

Csak ne abból indulj ki, hogy a lányokat a divat és a celebek érdeklik.

Én a minap pl az űrkutatásról beszélgettem egy lánnyal, mert kiderült, hogy az a munkája, hogy a napszelet figyeli, elemzi. Mondjuk szerintem kevés menőbb dolog van ennél a világon:D

2023. jan. 2. 15:56
 60/65 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint kb. 10-ből 1 lánnyal lehet másról beszélgetni, az az 1 pedig rég foglalt. Az űrkutatásról meg 100-ból eggyel.

Google keresés? Ezek szerint az online ismerkedésről beszélsz. Az eleve veszett ügy, mert aki nem néz ki jól, annak még csak el sem olvassa az üzeneteit soha egy nő sem.

2023. jan. 2. 16:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!