A társadalom náci alapú, keményen diszkriminál külső alapon?
Nézd, napiincel: UNUNK TÉGED!
Fölösleges többször regisztrálni, és helyeselni magadnak: AZT IS UNJUK!
MENJ INNEN! NEM LÁTUNK SZÍVESEN!
31
Ez is egy vélemény.
Vannak bőven akik nem unnak, akik ügyét felkaroltam mert belém, sokatokkal ellentétben, szorult emberség!!
33
Mondjuk megértem. A blackpill egy nehezen emészthető pirula. Ezen mindenki átesik :)
28as vagyok
29,
25 ezt írta:
"#24 De mégis hogyan lehet ép ésszel elfogadni azt, hogy valakinek igenis minden az ölébe hullik?"
Te meg cak szexről beszélsz. Hát az nem minden. Messze nem minden. Egy nagyon kis szelete a mindennek.
Másrészt meg.. neked ovlt már nőd? Ha volt, tudod, hogy meg kell dolgozni érte. Az összejövés a legegyszerűbb része a dolognak, ha azt nézzük.
Aztán ha nem vagy hajlandó belefektetni, akkor jön-megy a nő - írod. Így van. És ahogy telik az idő, és elmúlsz 15 éve, egyre inkább rádöbbensz, hogy a szex nem minden. Egy nagoyn picike szelete annak amit eg ynőtől kaphatsz. És a nők még mindig csak nagoyn picike szelete a "minden"nek, amiről 25ös írt, és amiről ELVILEG a kérdésed szól.
Vagy ha csak arra akartál rákérdezni, hogy a jobb külsővel rendelkező emberek könnyebben találnak-e szexpartnert, akkor igen. De ennek semmi köze ahhoz amit a kérdésedben írtál, és amire én válaszoltam.
Te is csak valami idealista művészlélek lehetsz. Előnytelen külsővel nemhogy megtartani, de időlegesen megfogni sem tudsz egy nőt. Emiatt borzasztóan tragikus egy incel élete. Ha jobb adottságokkal születik, akkor minden másképp alakulhatna. DE NEM FOG. Neki igy kell léteznie, mert születésénél fogva ezt az egyébként 100x nehezebb sorsot dobta a gép.
Pofátlan és égbekiáltó igazságtalanság!
A mai világban minden a külsőségek és a szex körül forog, ha nem vetted volna észre.
36
Valóban képmutató a társadalom amikor azt mondja, hogy a szex nem minden (ezzel oktatják az inceleket) közben minden rezzenésükkel azon dolgoznak, hogy szexhez jussanak mert nem bírják 2 hétnél tovább pina nélkül.
Nekünk meg ne legyenek ugyanilyen igényeink mert mi alávalóbb emberek vagyunk az ő “arja” fajuknál akiknek jogos ez az igénye. :)
#38 Persze. De ugye itt feljebb is megmondták, hogy a szex az csak egy kis szelete az életnek. :DDDD
Arról megfeledkeznek, hogy a szex bizony a testi-lelki egészséghez, a jólléthez nélkülözhetetlen.
De ugye a szex-hiány nem fenyegeti ezeket a teljesítmény nélküli pojácákat. Kiélvezik az adottságaikat.
39
Talán jó lenne elküldeni őket egy kényszerű cölibátusra 6 hónapra, hogy megtapasztalhassák mennyire “semmiség” a szex és mennyire szükségtelen és kis jelentőségű eleme az életnek :D
Szerintem befognák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!