Utálom az emberek társaságát?
Bizony, ez szociofóbia, keress fel egy pszichológust vagy pszichiátert mert ha hagyod ezt tovább fejlődni, te leszel az utálatos magányos emer aki mindenkit is gyűlöl. Azt a fél marék barátot meg könnyen el lehet veszíteni.
Nem az a gond, hogy nem csípik az ilyen embert, hanem az, hogy mivel elviselni sem vagy képes őket, így nem is lesz senki körülötted. Csak az utálatos akárki leszel akit minél ahmarabb letudnak és annyi, te meg begubózva gyűlölködsz majd. Nem 60 évesen, de akár már 25-30 évesen is.
Nincs semmi bajod, egyszerűen nem vagy társasági ember.
Én hosszútávon egyetlen embert szeretek magam körül. Utálom a nagyobb társaságot, családi eseményekre sem járok egyet kivéve, ezt is csak a párom miatt. Nem akarom mindig egyedül hagyni. Nekem+ 2 ember már tömeg. Ettől még nincsenek se gyilkos hajlamaim, se elmebeteg nem vagyok. Csak más szemèlyiség vagyok. Szimplán nem szeretem a sok embert magam körül. Ha nem a párommal vagyok éppen, akkor egyedül érzem igazán jól magam.
Ha valami olyan családi esemény van, amin sokan lesznek, inkább igyekszem kifogást keresni, hogy ne kelljen mennem, vagy hónapokkal előtte már stresszel a dolog.
Azért azt ne mondjuk már, hogy az normális, hogy valaki a saját családját sem képes elviselni (pusztán a létszám miatt. Ha idióták az más tészta).
Ráadásul itt nem arról van szó, hogy "nehezen viselem el őket" hanem arról, hogy "utálom az emberek társaságát". Az egyik egy semleges dolog, a másik egy kimondottan negatív hozzáállás.
Utálni, gyűlölni puszta létezőket nem egészséges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!