Nagyon egyedül érzem magam, viszont nem bírom az emberek társaságát. Ilyenkor mit lehet tenni?
Javíts ki, ha tévedek, kérlek.
Nem volt az életedben valaki, aki rettentően megbántott? Aki minden nap eszedbe jutna és fáj amit vele kapcsolatosan érzel?
Megértelek :c
Félsz, hogy csalódni fogsz, úgy érzed, hogy nem bírnád el újra azt a fájdalmat és inkább nem adod meg a lehetőséget sem annak, hogy újra csalódj. (?!)
Van valami hobbid?
Én mikor csalódott voltam teljesen bele menekültem az edzésbe, festésbe, vers írásba, olvasásba és javított a kedvemen sokat, hiszen kiírhattam magamból amit éreztem, fejlesztettem magam.
Onnan is érezhető, hogy valami meghatározó történt veled, hogy nem teljesen érdekel mi lesz a továbbiakban. De közben vágysz a szeretetre, vágysz emberi kapcsolatokra,csak félsz attól, hogy ragaszkodni kezdesz vagy hát a csalódástól. Vannak még jó emberek,sosem tudhatod mit hoz az élet, nekem is teljesen reménytelen volt a fejemben a jövőm, az emberekkel, mindennel és mindenkivel, mégis akkorát fordult és olyan hirtelen az életem, hogy évek után sem hiszem el.
Nyiss a körülötted lévő dolgok felé, amikre eddig nem adtál magadnak lehetőséget.
Ne aggódj, minden rendben, lesz és minden rendbe fog jönni!
Ha lemész csúcsidőben az osonba, akkor körbeveheted magad állatokkal:DDD
Tiplizz az állatkertbe sétálni vagy állatsimizőbe ( sajnos drága séta lehet-olcsóbb azért a dilidokinál ), de ne vásárolj már mindenféle kedvtelési állatot, minek...lelki szemetesládának...áhh.
- Állatok
- Megtanulni egyedül is jólérezni magadat. Kreatív hobbik, sport, tanulás, kertészkedés, stb többszázmillió ember él egyedül, de boldogan
- Célokat kell találni, és azokat elérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!