Elszigetelődtem az emberektől már gyerekkoromban. Nem bírom a barátnélküliséget, de nem tudok változni. Miért nem keresik egymás társaságát az ilyen emberek?
Volt két barátom, akik elfogadtak így, nem kellett csevegnem (amit nem tudok), így is jól elvoltunk - még csendben is: hogy csak akkor beszélgettem, mikor arra érdemes, érdekes gondolat ötlött fel bennem, vagy mikor egyikünknek problémája volt. Sajnos, ahogy felnőttünk, elszakadtunk; nincs idejük már, fizikailag is távol kerültek. Soha, sehol nem sikerült barátságot, de még haveri viszonyt sem kialakítanom, pedig nagyon vágyom emberi kapcsolatokra.
Vajon a hozzám hasonlóan introvertáltak, zárkózott-csendesek miért nem közelednek? Ugyanis azt tapasztalom, hogy inkább húznak a társaság közepe-típusokhoz, holott ezzel többnyire magányosak maradnak. Miért nem keressük egymást, vagy miért nem találunk egymásra?
Minden ember más miatt nem.
Ne általánosíts. Sokan nyitnak, keresik egymás társaságát, stb.
Nekem kell egy színvonal, de így is heti szinten járom várost és próbálok ismerkedni. Blaha környékén érdemes próbálkozni. Sok normális embert találni ha jó helyen keresgélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!