Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A magányos emberek miért nem...

A magányos emberek miért nem keresik a többi magányos társaságát?

Figyelt kérdés

Itt is sok ember van, aki magányos, nincsenek barátai, stb. a kérdésekből leszűrve!

De ezek a magányosok nem ismerkednek másik magányossal, inkább nagyobb társaságra, menőbb emberekre vágynak. Olyan, mintha a magányos lenézi a magányosokat... A sorstársak miért nem tartanak össze?

2014. jún. 17. 07:47
 1/8 pagratan ***** válasza:
74%
Ezt meg miből gondolod? Esetleg az lehet, hogy ezek az emberek tele vannak gátlással és ezért nehezen nyitnak. Vagy /és a szociális érzékük elsatnyult és azt sem tudják hogyan fogjanak hozzá az ismerkedéshez. Én nem hiszem, hogy negatív prekoncepcióval viseltetnének a sorstársaik iránt.
2014. jún. 17. 08:03
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Mivel magányosak, valószínűleg önbizalom-hiányosak, szoronganak szociális helyzetekben, nagyon nehezen kezdeményeznek beszélgetést vagy folynak bele, félénkek, stb.

Ha több ilyet összeraksz, akkor is ugyanolyan szorongó, gátlásos marad mind, nem lesznek csacsogó pacsirták belőlük, esélyesebb a kínos-kínos csend.

2014. jún. 17. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Szorongok, zavarba vagyok, nem tudok beszélgetni ezért kerülöm az embereket. Még is vágyok az emberek társaságára, de nem megy. Menő emberek közé nem vágyok, de nagyobb társaságban elveszik az ember, így nincs annyira zavarba se. 26F
2014. jún. 17. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert nincs kedvem mások panaszkodását hallgatni.

Amúgy meg, azért mert nincs barátom még nem nevezném magam magányosnak.

2014. jún. 17. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Úristen, hogy hányszor felteszem ezt a kérdést! Csak sokszor az a baj a sorstársakkal, hogy nem véletlenül vannak egyedül valószínű. Senkinek sincs kedve a folyamatos önsajnálatot, önzőséget, meg bunkóságot hallgatni - már nem is egy embert találtam, aki ezért volt magányos.
2014. jún. 17. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Én minden erőmmel azon vagyok, hogy barátokat szerezzek, csak nem megy. Itt is folyamatosan barátkozni próbálok, de ha az egyikünk kecskeméti a másikunk meg győri, akkor hol lesz abból rendes barátság? Ezen az oldalon a barátozás témakörében ez a legnagyobb probléma. A más egyéb oldalon meg még ennyire sem lehet barátkozni.

Én pont magányosokkal barátkoznék. Hogy miért? Mert én is magányos vagyok. Nem tudom ezt hova tovább magyarázni, szükségem van barátokra. Nálam nem indul hátrányból csak mert magányos. Sőt, inkább előny.

2014. jún. 17. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én szívesen találkoznék magányos emberekkel, mert én is az vagyok és tényleg tiszta szívemből vágyom más társaságára. De mivel én is szorongok, a másik is, és ameddigra eljutok oda, hogy akkor találkoznánk, mindig jön valami kifogás, hogy ma pont nem jó(de érdekes, hogy egész nap unatkozik, de akkor pont nem jó), jó mondom akkor majd írj ha jó lesz, vagy beszéljük meg, persze választ már sosem kapok.

Pedig én mennék szívesen, csak a másik fél megijed, holott én ugyanígy parázok, csak próbálok ellene tenni de így nehéz.

Pedig a gátlásokat csak úgy lehet legyőzni, ha szembe nézünk vele.

Én úgy veszem észre, hogy aki magányos az általában "normálisabb", szóval érettebb, tanul, nem iszik vagy dohányzik, rendes, segítőkész, becsületes stb.

Szóval nem könnyű, nagyon nem.

22/l

2014. jún. 22. 13:36
 8/8 anonim válasza:
7: Szia. Ha gondolod írj privátot. Én 25L :) http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__58..
2014. jún. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!