Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tehetnék nagyon magányos...

Mit tehetnék nagyon magányos vagyok?

Figyelt kérdés
nekem semmi nem jön össze az életben lehet feladom
2014. jún. 4. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Olyan szomorúnak érzem a mondatod. Árad belőle a magány és a fájdalom. A céltalan üresség felemészti az embert. Sajnos.
2014. jún. 4. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Barátkozz, találj vmi hobbit, ami eltereli a gondolataidat. Ès ha továbbra is ilyen negatívan állsz hozzá, még rosszabb lesz. Írd ki magadból, akár novella formájában is:) és ne feledd, csak az veszít, aki feladja ;) ^~^
2014. jún. 4. 20:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindig rossz döntéseket hozok,és elindul a lavina
2014. jún. 4. 20:40
 4/7 TheHologram ***** válasza:
Én nem fogok jönni a csináld ezt vagy csináld azt dumával. Nem szabad feladni. Soha. Azt csak a gyengék teszik. Annyi rossz döntés nincs az életben,hogy feladd. Mi vezetett el téged idáig? Mi nem jött össze? Kapcsolat? Barátok?
2014. jún. 4. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne add fel, remény mindig megvan hogy jobb lesz. Engem is csak a remény tart életben. Szorongok, zavarba vagyok az emberek előtt, ezért kerülöm őket. Pedig szeretnék barátokat, barátnőt, de egyszerűen nem megy a beszélgetés. Amióta meghalt anyám, és a nagyszüleim, azóta nagyon magányos vagyok. Ráadásul a semmirekellő bátyámmal lakok egy házban, most is éppen szipózik, rettenetes ez az egész. Csak reménykedek hogy eltudok költözni. 26F
2014. jún. 4. 21:29
 6/7 anonim válasza:
Csak közhelyeket tud ilyenkor írni az ember, de egy biztos NEM ESHET ÖRÖKKÉ, és ha most nagyon rossz is holnap már egy fokkal jobb lesz, csak vedd észre azt is. Nem kell nagy dolgokat várni, először csak apránként. Jó idő van, itt a nyár, süt a nap, sokan rád mosolyognak, ha te is ezt teszed. Ha ezt észre veszed, már is jobb úton haladsz és elindulsz fölfelé.
2014. jún. 5. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Talán az a baj, hogy nem tudsz szeretetet adni, sem szeretetet elfogadni. Ha nem tanították meg neked, meg kell tanulni.

Ajánlom Fromm: Szeretet művészete c. könyvét

2014. jún. 5. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!