Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem keres senki?

Miért nem keres senki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy érzem, hogy senkit nem érdeklek. Nem keres senki se. Sokszor van, hogy megismerek valakit vagy valakiket, jól elvagyunk, el beszélgetünk, de másnap mintha nem is ismernének engem. Mindig én írok az állítólagos barátaimnak is de ők soha se írnak nekem. Úgy érzem senki nem kíváncsi rám. Mintha levegő lennék. Igyekszek kedves lenni az emberekhez, de van aki még csak nem is viszonozza. Pedig olyan jól esne, ha csak valaki spontán rám írna, hogy hogy vagyok stb. Van még valaki így? Utálom, hogy beszélgetéseket is csak én kezdeményezek. 20/F

2022. dec. 14. 23:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10 Ok én benne vagyok :)
2022. dec. 15. 00:38
 12/30 anonim ***** válasza:
én 20 évvel idősebb vagyok nálatok :D
2022. dec. 15. 00:43
 13/30 anonim ***** válasza:
12 Honnan tudod ? :D
2022. dec. 15. 00:51
 14/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem ezzel nem kevés ember küzd sajnos.

Jó ötlet,amit a 5-ös és 10-es feldobott

2022. dec. 15. 01:17
 15/30 anonim ***** válasza:
00:36 Én szívesen barátkozok nemtől,kortól függetlenül akár messengeren is,dobj egy privit ha gondolod,aztán,folytathatjuk messen.
2022. dec. 15. 02:33
 16/30 anonim ***** válasza:

Lehet nem nyernek beloled semmit.

Nem mozgatsz semmit elore.

Nem vagy ötletes.stb

2022. dec. 15. 03:19
 17/30 anonim ***** válasza:
46%

Olyan barátaim tűntek el,akivel szinte testvérek voltunk. Amikor kapcsolatuk lett, még megértem frissen.De évek múlva már nem is válaszolnak,ha írok,vagy vakkantanak,akkor úgy gondolom, nem érdemes folytatni.

Új barátságok nem szövődnek, mert mindenki magával és a PÉNZZEL van elfoglalva.Ami tudom,kell, de nem tényleg nem tesz boldoggá.

Senkim sincs hála ennek a szép,techno-many világnak...

54F

2022. dec. 15. 05:13
 18/30 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok... A tőlem idősebekktől megkaptam, hogy nem vagyok nyitott és azért vagyok egyedül. Így hát megpróbáltam nyitott lenni, barátkozni, keresni az embereket, és elvinni a hátamon minden ismerkedést, mert a beszédpartnereim nem voltak hajlandók egy szavas válaszoknál többet adni. Ugyanott vagyok. Komolyan mondom, a vesémet eladnám már azért, hogy valaki megmondja, mi velem a baj, amiért senki nem kíváncsi rám.
2022. dec. 15. 07:41
 19/30 anonim ***** válasza:

*tőlem idősebbektől

Nagyon reggel van még :')

2022. dec. 15. 07:42
 20/30 anonim ***** válasza:

Azért mert mai világban egy barátság adok-kapokon müködik és ha nincs belőled semmi haszon amit tudnál nyújtani a másiknak, akkor odébb állnak.

Meg aztán ha az ember egyhangú monoton hétköznapi életet él, semmi érdekes nem történik vele a barátok elmaradnak, mert ma pörgős életet szeretnek élni. Utazni, szórakozni stb.

2022. dec. 16. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!